International

Un avion a luat foc la aterizarea pe un aeroport din Moscova

Publicat: 19 mai 2013
1

Aeroportul Vnukovo din Moscova a fost inchis temporar sambata dimineata, dupa ce un avion cu aproximativ 140 de persoane la bord, venind dinspre Stavropol, a luat foc la aterizare, fara ca cineva sa fie ranit in incident.

„Trenul de aterizare din stanga a luat foc la aterizare. Informatii preliminare sugereaza ca frana de la roata a fost distrusa”, a declarat o sursa , adaugand ca avionul, de tip Boeing 737, operat de compania aeriana UTair a fost scos afara de pe pista, relateaza RIA Novosti in pagina electronica, potrivit Mediafax.

Postul de stiri Rossia 24 a prezentat imagini cu avionul inconjurat de echipe de interventie, pe pista. Un pompier de la fata locului a declarat pentru post ca incidentul a fost „periculos”.

Intre pasageri s-au aflat membrii trupei pop ruse Laskovy Mai, care se intorceau dintr-un turneu impreuna cu producatorul lor, si un deputat in Duma de Stat din Stavropol, Andrei Razin. Acesta a declarat pentru RIA Novosti ca avionul era „aproape plin” si ca a fost evacuat „prompt”.

Ministerul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca avionul transporta 136 de pasageri si sase membri ai echipajului, in timp ce Departamentul pentru Transport din cadrul Ministerului de Interne a anuntat ca la bordul aeronavei se aflau 136 de persoane cu tot cu membrii echipajului.

Adauga un comentariu