Calatorii

Un avion al companiei Air China, nevoit sa revina la Paris din cauza unei neintelegeri

Publicat: 27 iul. 2018
9

Un avion al companiei Air China, ce efectua joi un zbor intre Paris si Beijing, a fost nevoit sa revina pe aeroportul international Charles-de-Gaulle la 30 de minute dupa decolare, din cauza unei 'neintelegeri' intre compania chineza si un pasager ramas la sol, transmit AFP si Reuters.

Compania Air China a anuntat joi dupa-amiaza ca avionul ce efectua zborul CA876, cu decolare la ora locala 12:59 (10:59 GMT) de pe aeroportul Charles-de-Gaulle, a fost nevoit sa revina la Paris in urma unei alerte 'teroriste'.

''Din motive de securitate, avionul de pe zborul CA876 a revenit la Paris, unde a aterizat in deplina siguranta'', a mentionat Air China pe retelele de socializare online.

Aceasta alarma falsa a fost cauzata de o neintelegere intre un pasager ramas la sol si companie, a explicat administratia aeroporturilor pariziene.

''Un pasager intarziat de un pachet abandonat la aeroportul Roissy a telefonat companiei spunand ca se afla o bomba in terminal, iar interlocutorul sau a inteles ca este o bomba la bordul avionului'', a adaugat sursa citata.

Barbatul in cauza, un australian, a fost plasat in arest.

Adauga un comentariu