International

Un avion Iraqi Airways, la un pas de tragedie! Pilotii s-au luat la bataie din cauza mancarii

Publicat: 26 iul. 2018
1

Incident uluitor la bordul unei aeronave Iraqi Airways, cu peste 150 de pasageri la bord. 

Avionul Iraqi Airways a decolat fara probleme de la Mashhad, in Iran, insa cei peste 150 de pasageri au fost cat pe ce sa nu ajunga niciodata la Bagdad, din cauza unei dispute intre pilot si copilot, care s-au certat dintr-un motiv putin plauzibil – mancarea, relateaza AFP.

Media si retelele sociale irakiene au intrat imediat pe firul incidentului, pe care l-au tratat foarte critic sau cu ironie, determinand compania nationala sa emita un comunicat de presa.

Vezi si: Curaj sau prostie? A incercat sa intre cu patru kilograme de heroina intr-un avion! Le-a ascuns in mai multi pui

“Sunt piloti sau soferi de microbuz?”, s-a intrebat un internaut, referindu-se la soferii care ruleaza pe strazile din Irak in mare viteza, motiv pentru care au devenit un veritabil cosmar pentru ceilalti automobilisti.

“Ministerul Transporturilor a deschis o ancheta in cazul celor doi piloti care au avut o disputa in timpul zborului”, a anuntat Iraqi Airways miercuri seara intr-un comunicat, fara a preciza cand a avut loc incidentul.

Adauga un comentariu