Local

Exclusiv! Un avion plin de pasageri a fost băgat în carantină. Cei care au venit pe ruta Londra – Iaşi s-au trezit cu o mare supriză – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 03 apr. 2020

UPDATE: „Pasagerii zborului W63552 Londra –Iași au fost termometrizați cu termoscannerul pe Aeroportul Iași, aceștia fiind trimiși în carantină din cauza faptului că au călătorit dintr-o zonă roșie.”, au transmis reprezentanții Aeroportului Iași.

UPDATE: „Astăzi am primit un nou lot de persoane sosite din Marea Britanie, circa 50 au fost transportați de noi la Sculeni fiind cetățeni cu dublu pașaport, dar au optat pentru Moldova iar diferența a fost distribuită între județe. Nouă ne-a rămas 42 persoane care au fost trimise spre carantină. Nicio persoană nu a plecat neînsoțită. Vă transmit și un mic film. Cetățenii moldoveni i-am transportat cu autocarul!”, a declarat Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași.

Știre inițială

Conform declaraţiei lui Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului din Iași care transmisă ieri, 2 aprilie 2020, toţi pasagerii veniţi din cursele Londra (Luthon) – Iaşi şi Eindhoven (Olanda) – Iaşi vor intra în carantină. Această decizie a fost luată după ce Olanda şi Anglia sunt declarate țări din zonele roşii, afectate de coronavirus.

Astfel, astăzi, 3 aprilie 2020, la ora 13.00 au sosit 180 de pasageri din cursă Londra (Luthon) – Iaşi, operată de compania Wizz Air. Toate cele 180 de persoane vor intra în carantină în spaţiile special amenajate în Iaşi.

Revenim cu detalii!
Adauga un comentariu