International

Un avion s-a prăbușit și a luat foc pe aeroportul din Miami. La bordul acestuia se aflau 126 de pasageri – VIDEO

Publicat: 22 iun. 2022
avion ce a luat foc pe aeroportul din Miami
Un avion care transporta 126 de persoane a luat foc pe aeroportul din Miami

Un avion căruia i s-a stricat trenul de aterizare s-a prăbușit și a luat foc pe aeroportul din Miami. Avionul a alunecat pe burtă și a rămas fără partea din față înainte de a se opri pe iarbă. Pasagerii au reușit să se evacueze și au supraviețuit accidentului.

Un avion s-a prăbușit și a luat foc pe aeroportul din Miami

Un avion care transporta 126 de persoane a luat foc după ce a fost nevoit să aterizeze forțat pe Aeroportul Internațional din Miami din cauza unei defecțiuni la trenul de aterizare față.

Zborul Red Air venea marți din Republica Dominicană, iar la aterizare a derapat pe pistă, a rupt un turn de comunicații și s-a oprit pe iarbă. În urma impactului, nasul avionului s-a făcut bucăți și aripa stângă a luat foc.

Pasagerii au fost evacuați pe aripa dreaptă a avionului și au fugit către clădirile aeroportului. Trei persoane au fost transportate la spital pentru a primi tratament, dar rănile au fost ușoare.

„Am crezut că o să mor, de fapt. Era un bătrân lângă mine și îl îmbrățișam. A fost oribil. Ne ciocneam dintr-o parte în alta și toate ferestrele parcă se spargeau și apoi totul e bine. Oamenii au început să fugă, iar eu parcă am sărit și am început să fug”, a declarat Paola Garcia pentru CBS Miami.

Oficialii aeroportului au declarat într-un mesaj pe Twitter că prăbușirea trenului de aterizare din partea din față a aeronavei pare să fie cauza incendiului.
Adauga un comentariu