National

Un baiat de 14 ani si-a luat o bataie sora cu moartea de la un vecin

Publicat: 22 feb. 2015
1

Un baiat de 14 ani din Beresti, judetul Galati, a fost atacat de vecinul sau, de 47 de ani. Barbatul l-a acuzat pe adolescent ca i-a amenintat fata, dar si ca i-a furat doua roti de la caruta. Baiatul a ajuns la spital, cu rani usoare, iar agresorul la audieri. Pana la urma, politistii au decis sa-i cerceteze pe amandoi – pe minor pentru furt calificat, iar pe atacator pentru violare de domiciliu si lovire.

Citeste si:De necrezut! Un iesean a incasat o bataie ca in filme

Mama adolescentului sustine ca barbatul a dat buzna in casa ei, in cautarea baiatului. Ingrozita de furia vecinului si neputand sa-si ajute copilul, femeia a sunat la 112. „Ambulanta din Beresti a fost solicitata la un baiat de 14 ani, victima a unei agresiuni, a fost dus la spitalul din Targul Bujor. Diagnosticul e de traumatism cranio-cerebral minor inchis”, a spus Alexandru Safirescu, Ambulanta Galati. Medicii au decis sa-l transfere pe baiat la Spitalul de Pediatrie din Galati.

Citeste si: A ajuns la Spitalul Spiridon cu gatul taiat

Agresorul isi recunoaste fapta, dar incearca sa se justifice, spunand ca baiatul este cunoscut in tot orasul pentru furturile din gospodarii, pe care le comite cu un amic. „Mi-a amenintat fata, am o fata de 14 ani, si i-a spus ca lui taica-tu i-am luat rotile, dar diseara tie am sa-ti iau chilotii. Mi s-a pus pata si am intrat peste ei in casa. Nu l-am batut, i-am dat doua palme”, a spus agresorul, Mihai Berescu. „Au fost intocmite doua dosare de cercetare penala, unul pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, in care sunt cercetati cei doi minori, si altul pentru violare de domiciliu si lovire sau alte violente”, a spus Cristina Stoian, IPJ Galati. Barbatul risca sa ajunga la inchisoare, iar cei doi baieti intr-un centru de reeducare pentru minori.
Adauga un comentariu