National

Un baietel a ajuns in spital a fost BATUT de preoteasa cu CIOMAGUL

Publicat: 28 nov. 2014
1
Tratament revoltator aplicat unui elev de o invatatoare din Arges: femeia, care este si preoteasa, l-a lovit fara mila pe copilul de 11 ani cu o varga, pentru ca era smecher. Baietelul a fost nternat in spital cu vanatai pe tot corpul si acuza probleme de vedere si ameteli dupa ce a fost lovit in cap.
Pedeapsa violenta a fost aplicata la o scoala din satul Valea Corbului din Arges, informeaza Romania TV. Baietelul de clasa a patra a fost lovit pentru ca a fost scos la tabla si nu a stiut sa rezolve o problema.
„El, pur si simplu, n-a scris un cuvant lizibil. In mod repetat…si ieri s-a acumulat, ce sa fac?”, a explicat invatatoarea.

Citeste si: HALAL educatie! Invatatoarea isi BATE elevii cu VARGA

De frica, copilul nu le-a spus nimic parintilor. Oamenii au aflat ce s-a intamplat seara, cand baietelul facea baie si au vazut ca este plin de vanatai.
„Avea dureri de cap, ameteli, nu putea sa mai stea nici in picioare. Mi-a zis ca l-a batut de nu mai stia unde sa se ascunda. L-a lovit peste tot, in cap, peste picioare, cu ciomagul”, a spus Valeriu Banu, tatal copilului. Copilul este acum internat in spital si supus de medici mai multor analize.
„Parintii spun ca ar fi si un traumatism cranio-cerebral si in acelasi timp tulburari de vedere si ameteli”, a spus Emanuel Ionescu, medic la Spitalul de Pediatrie Pitesti.
Politia o ancheteaza acum pe preoteasa violenta, iar Inspectoratul Scolar a trimis o comisie de ancheta la scoala.
Sursa: romaniatv.net 
Adauga un comentariu