Stiri

Un baietel de 10 ani isi vinde picturile ca sa isi cumpere hainute si incaltari! E crescut de bunica de cand avea 8 luni

Publicat: 14 sept. 2018
14

Un baietel de 10 ani din Bucuresti a inceput sa isi vanda picturile ca sa isi poata cumpara hainute pentru sezonul rece. Mauro Alexandru Ifrim are doar 10 ani si e crescut doar de bunica. Femeia are o pensie foarte mica, de 640 de lei si abia face fata cheltuielilor. Bunica il creste de cand baiatul avea doar 8 luni. Mauro Alexandru Ifrim picteaza zilnic, isi face temele, isi asculta bunica si a luat o multime de premii la concursuri de desen.

Mauro Alexandru Ifrim va expune patru lucrari la Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi”, organizat pe 22 si 23 septembrie la Impact Hub in Bucuresti. Un baietel de 10 ani isi vinde picturile ca sa isi cumpere hainute si incaltari! E crescut de bunica de cand avea 8 luni! Sa ii dam o mana de ajutor Baietelul de 10 ani spera ca, din banii castigati de pe urma vanzarii lucrarilor sale, sa isi poata cumpara hainute si incaltari pentru sezonul rece, materiale pentru pictura, dar si un echipament pentru baschet.

"Il vad ce bucuros e cand merge la baschet. Ii place tare, s-a si inaltat. Este si asta o cheltuiala pe care cu greu mi-o permit si sper sa inteleaga cand nu o sa mai am bani pentru asa ceva", a declarat bunica pustiului. Mauro Alexandru Ifrim si bunica lui locuiesc intr-o garsoniera modesta din cartierul bucurestean Rahova. Femeia are doua operatii la coloana si ar trebui sa urmeze un tratament.
Adauga un comentariu