Local

Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune din cartierul Alexandru cel Bun! Pompierii ieşeni au intervenit la faţa locului – GALERIE FOTO, UPDATE

Publicat: 08 ian. 2022
Pompierii ieşeni au intervenit la faţa locului

În această seară, 08.01.2022, un bărbat în vârstă de 40 de ani a amenințat că se aruncă de pe un stâlp de înaltă tensiune din cartierul Alexandru cel Bun.

UPDATE: Bărbatul nu a urcat până sus. Imediat ce au ajuns echipajele de poliție, el a coborât. Acesta a fost dus la Secția nr. 5 de Poliție. Un martor a declarat că nu este prima dată când persoana recurge la acest gest.

Bărbatul părea că se află sub influența băuturilor alcoolice. Nu se știe cauza care l-a determinat să recurgă la acest gest. Persoana a fost coborâtă în siguranță și a fost preluată de către echipajele de poliție. Acesta a refuzat îngrijirile medicale.

Un coleg de la poliție l-a convins să coboare. Este vorba despre un bărbat în vârsta de 40 de ani care părea a fi sub influența băuturilor alcoolice., a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.
Comentarii
Adauga un comentariu