National

Un bărbat a anunțat Politia pe motiv că are un hoț în casă. Iată ce a descoperit în locuință

Publicat: 27 nov. 2022
Un bărbat a anunțat Politia pe motiv că are un hoț în casă. Iată ce a descoperit în locuință
Un student la Medicină este acuzat de tâlhărie calificată și tentativă de tâlhărie calificată, după ce a fost prins furând din farmacii. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat de polițiștii doljeni

Întâmplare comică petrecută în Satu Mare. Un bărbat a anunțat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce avea să descopere individul în locuință l-a lăsat fară cuvinte.

În loc de un presupus hoț, în casă se afla într-adevăr un bărbat, dar s-a dovedit a fi amantul soției. În urma celer întâmplate, ambii bărbați au post conduși la secția de Politie pentru a da declarații.

Un bărbat a anunțat Politia pe motiv că are un hoț în casă

Scenariu de film în Satu Mare, după ce un bărbat a alertat Poliția pe motiv că are un hoț în casă. Ceea ce a urmat, însă, întrece orice imaginație.

Un bărbat de 33 de ani din Satu Mare a pus în mișcare trei echipaje de Poliție, crezând că are un hoț în casă. Acesta s-a întors mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament, motiv pentru care a sunat de urgență la 112.

La fața locului s-au deplasat echipajele oamenilor legii, care l-au prins imediat pe făptaș. Încolțit, „hoțul” a recunoscut că a intrat în locuință pentru soția bărbatului care a alertat Poliția și nicidecum pentru a fura, relatează Observator News. Acesta era, de fapt, amantul femeii!

În urma celor întâmplate, ambii bărbați au fost duși la secție pentru a da declarațîi, însă s-au luat la bătaie mai ceva că în filme. Din acest motiv, agențîi au fost nevoiți să deschidă dosar penal și pentru violare de domiciliu, şi pentru violenţe.

Un medic din Ploiești a ucis amanta soțului cu sânge rece

O femeie a ucis-o din gelozie pe soția amantului ei, tranșându-I corpul în bucăți și împachetându-l în colete pe care le-a trimis apoi prin tot Ploieștiul. Crima înfiorătoare a șocat România în anul 1994.

Modul în care doctorița din Ploiești a acționat a cutremurat întreaga omenire, arătând semenele clare unei minți psihopate. Povestea a fost readusă la „viață” de Gândul.ro, în seria unor materiale cu titlul „Criminali care au îngrozit România”.

Medicul pediatru Roxana Călin avea doar 35 de ani când intra în rândul marilor ucigași români. Cu un sadism ieșit din comun, doctorița a ucis-o pe soţia amantului ei, a tăiat-o în bucăţi şi i-a împrăștit rămășițele prin Ploiești. Cazul doctoriței Călin rămâne una dintre cele mai șocante crime comise vreodată în România.

Soția care își lasă soțul să o insele ori de câte ori dorește

Amy și Ryan Jones sunt un cuplu tânăr, care au împreună doi copii, și care se confruntă cu o problemă neobișnuită. Din cauza faptului că libidoul femeii a dispărut complet după a doua naștere, el a primit din partea soției ei acordul de a se culca cu alte femei. Amy Jones, 30 de ani, și-a încurajat soțul să aibă aventuri cu alte femei, din cauza faptului că ea nu-i mai putea satisface aceste dorințe, după ce, în urma celor doua nașteri, libidoul ei a scăzut complet.

Lipsita de egoism, ea și-a încurajat soțul să se duca la alte femei, dar cu o singura condiție: să-i povestească fiecare detaliu din aventurile pe care le-a avut cu ele.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oara cheful de a face dragoste. Am fost la doua femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viață noastră intima și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.
Comentarii
Adauga un comentariu