National

Un barbat a incercat sa se sinucida aruncandu-se de pe o cladire dezafectata

Publicat: 05 oct. 2011
1
Un tanar de 24 de ani, din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, ieri seara, dupa ce s-a aruncat in gol de pe o cladire dezafectata a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) cu scopul de a se sinucide, scrie Adevarul.
Potrivit politistilor vasluieni, barbatul s-a urcat pe cladirea cu doua nivele a fostei Case a Agronomului, situata in curtea DADR Vaslui, si, dupa amenintari repetate ca se va sinucide, a sarit in gol, oprindu-se pe o terasa de la un etaj inferior.
Aflat la fata locului, echipajul medical i-a acordat tanarului primul ajutor, dupa care l-a transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.
„Barbatul locuieste pe o strada din apropiere si, dupa ce s-a intors de la serviciu si a avut unele discutii contradictorii cu mama lui, s-a urcat pe cladirea dezafectata, amenintand ca se va sinucide, insa fara a spune ca ar avea o problema ce ar putea fi rezolvata. Cert este ca tanarul se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul in care s-a urcat pe acea cladire. Deocamdata, nu stim care este starea clinica a barbatului, urmand ca acest lucru sa fie stabilit dupa investigatiile medicale ce vor fi efectuate in spital”, a declarat, ieri purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.
Potrivit sursei citate, tanarul ar putea fi sanctionat de catre politisti pentru tulburarea linistii si ordinii publice dupa ce i se vor acorda ingrijirile medicale in spital.
Adauga un comentariu