Cancan ultimă oră

Un bărbat a încercat să violeze o femeie, dar universul a lucrat împotriva lui și a devenit el victima unui violator gay

Publicat: 06 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a încercat să violeze o femeie dar universul a lucrat împotriva lui și a devenit el victima unui violator gay

Un bărbat a încercat să violeze o femeie, dar universul a lucrat împotriva lui și a devenit el victima unui violator gay.

Femeie la un pas de viol, salvată de un violator gay. Bărbatul i-a spus să plece, iar ce a urmat este incredibil
James Preston un bărbat de 51 de ani din Alaska a încercat să violeze o femeie din oraș, profitând că era trecut de miezul nopții. El a tras-o într-un loc izolat și înaintea de a putea începe a fost intrerupt de un alt bărbat, Bernard Jones, care trecea întâmplător la locul scenei.

„Prima dată am crezut că mă ajută să o violez. Și i-am spus să vină să mă ajute, pentru că el era linștit, doar s-a uitat la mine cu o privire ciudată. Apoi el m-a atacat pe mine și i-a spus ei să plece. Ce s-a întâmplat după aceea a fost practic o durere în fund.” a spus James Preston pentru Huzlers.

Femeia care nu a putut fi identificată a sunat la poliție imediat cum a scăpat din ghearele voiolatorului. Ambii violatori au fost găsiți dezbrăcați încercând să se violeze unul pe altul, dar Jones a învins.
Violatorii au fost arestați pentru viol, chiar dacă unii oameni l-au văzut pe Jones ca pe un erou și considerau că nu merita să fie arestat.

Adauga un comentariu