National

Un barbat a murit INGHETAT. Ambulanta a ajuns foarte tarziu

Publicat: 30 ian. 2014
1

Un barbat in varsta de 64 de ani din comuna suceveana Poiana Negri a murit din cauza hipotermiei, a declarat purtatorul de cuvant al DSP Suceava, Adrian Popescu, care a precizat ca in alte doua cazuri de deces urmeaza sa se stabileasca daca moartea a fost provocata de hipotermie.

Purtatorul de cuvant al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Suceava a spus ca in cazul barbatului din Poiana Negri decesul prin hipotermie generalizata a fost confirmat de Serviciul de Medicina Legala Suceava.

Citeste si: Primul deces din cauza frigului! Un iesean a fost gasit inghetat pe strada

Barbatul fusese gasit cazut langa gardul unui vecin, iar familia a solicitat o ambulanta, echipajul ajungand cu greu, dupa o ora, intrucat a fost nevoit sa parcurga peste doi kilometri pe jos, pana la locuinta pacientului. Barbatul a fost preluat si transportat la spital si s-a incercat resuscitarea timp de doua ore, fara rezultat.

Un alt caz unde urmeaza sa fie facuta necropsia pentru stabilirea cauzei decesului este al unui barbat de 52 de ani din comuna suceveana Boroaia, care a fost gasit mort pe un camp, miercuri, de catre sora sa care il cauta de mai multe ore. Aceasta a sunat la 112, iar un echipaj de ambulanta a ajuns in zona, constatand ca barbatul era decedat de mai mult timp si inghetat.

Citeste si: Descoperire macabra intr-un lac inghetat. „Am crezut ca fac infarct” – FOTO

Un al treilea caz este al unei femei in varsta de 86 de ani din municipiul Suceava, care a murit joi dimineata la Spitalul Judetean, unde fusese adusa miercuri seara, cu hipotermie, avand o temperatura a corpului de 25,8 grade.
Directorul medical al Spitalului Judetean Suceava, dr. Tiberius Bradatan, a declarat ca femeia fusese adusa din locuinta sa din cartierul Burdujeni si era si malnutrita. În ultimele doua cazuri cauza mortii urmeaza sa fie stabilita in urma necropsiei.

Adauga un comentariu