Actualitate

Un barbat a murit la Chicerea, dupa ce s-a electrocutat la o centrala termica – UPDATE – FOTO,VIDEO

Publicat: 13 iun. 2012
Un barbat a murit dupa ce s-a electrocutat la Chicerea. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si unul EPA. Apelul la 112 a fost facut in jurul orei 13:00. Tragedia a avut loc in timp ce Iulian Harus, de 37 de ani, monta o centrala termica intr-o casa. Echipajele de prim-ajutor sosite la locul incidentului au incercat timp de 45 de minute sa il resusciteze, insa toate eforturile au fost zadarnice.
Comentarii
  • Smurdul iar a trimis masina cu soldati si o gramada de cadre medicale asistenti si medici nu au un loc de munca sau iau drumul strainanatatii !!! Romania te iubesc !!!

  • iar te-ai trezit, ******* masochista ce esti… iti place la culme s-o iei peste bot, nu? scarbaiciune a iasului ce esti , marsh inapoi in vagauna din care ai iesit!

  • Cand SMURDUL merge la solicitare medicala omul moare ! Cand smurdul nu merge la o solcitare medicala omul respectiv mai are sanse sa triasca ! Pt cine nu stie si nu cunoaste pe masina SMURD lucreaza doar soldati . La accidentul de ieri din manta rosie eram intamplator pe acolo cand a fost lovita pe trecrea de pietoni o fata de ** ani . A venit smurdul cu un echipaj EPA adica clar masina cu soldati care nici macar nu stiau sa foloseasca o targa metalica si un guler cervical . In locul fetei accidentate as da in judecata aceasta marlanie care se numeste SMURD care de fapt sunt adevaratii criminali in loc sa iti ofere ajutor medical

  • sincere condoleante familiei,este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!!Urez multa putere parintilor si sotiei care privesc acum neputionciosi…Va ramane in sufletele noastre!!! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in liniste si pace!!!

  • Sunt profund indurerata. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.Am copilarit impreuna.Sincere condoleante familiei indoliate

  • pt. „MASINA CU SOLDATI” du-te mah in pizzda mati de bou! dc esti asa tare pleaca si tu in strainatate si nu te mai plange atat/ esti un B O U! sa ne pupi in cur!

  • NU EXISTA CUVINTE CARE POT EXPRESA DUREREA CE O SIMTIM SI PIERDEREA CE O AVEM IN FAMILIE. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE DRAGA VARULE SPER SA FII INTR UN LOC MAI BUN. SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI SI CAPUL SUS CA INCA TREBUIE SA AVETI GRIJA DE NEPOTI EI VOR FI LUMINA OCHILOR VOSTRI

  • DUREREA E NEMARGINITA IN ACESTE MOMENTE…DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IAR VOUA SA VA DEA PUTERE DE A MERGE MAI DEPARTE,SINTEM CU SUFLETUL SI GINDURILE ALATURI DE VOI..DUMNEZEU SA-L IERTE..

Adauga un comentariu