Local

Un barbat a pierdut intr-o clipita banii pe care i-a agonisit intr-o viata

Publicat: 15 sept. 2014
1

Un barbat in varsta de 62 de ani s-a plans politiei ca a fost pradat de suma de 30.850 de lei. Barbatul a permis unui necunoscut sa ii intre in casa.

Persoane necunoscute au patruns în locuinta cu acceptul partii vatamate: D.G., de 62 ani, recomandându-se lucratori E.ON si profitând de neatentia sa i-au sustras din sufragerie suma de 30.850 lei. Politistii efectueaza cercetari în vederea identificarii autorilor, tragerii acestora la raspundere penala si recuperarii prejudiciului„, se arata intr-un comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean Iasi. Politistii cerceteaza si furtul unui telefon mobil. Un barbat in varsta de 40 de ani a reclamat faptul ca fiicei sale, in timp ce se afla pe strada, persoane necunoscute i-au furat din buzunarul pantalonilor un telefon mobil, prejudiciul cauzat fiind de 750 de lei.

Citeste si: Atentie! Infractorii folosesc o noua metoda de inselaciune

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale a fost adus la cercetari M. Alexandru, de 18 ani, din municipiul Iasi, care este banuit de comiterea infractiunii de furt. Cercetarile continua pentru stabilirea întregii activitati infractionale, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi cu propuneri legale„, spun politistii.

Citeste si: Atentie! Infractorii folosesc o noua metoda de inselaciune

Adauga un comentariu