Magazin

Un barbat a stat 33 de ore, cu GATUL RUPT, intre FIARELE CONTORSIONATE ale unei masini

Publicat: 08 aug. 2013

Un american a avut parte de o 33 de ore de agonie, dupa ce a ramas blocat intr-o masina cazuta intr-o rapa. Cu toate ca avea gatul rupt, el a claxonat cat a putut, pana a fost gasit de o persoana care a trecut prin zona.

Shaun Lee, un barbat de 30 de ani din America, care se afla in drum spre Montana pentru a-si vizita bunica, a ajuns cu masina intr-o rapa in momentul in care nu a fost atent la drum si a derapat, potrivit NY Daily News.

Masina a fost distrusa aproape in totalitate, iar barbatul a fost nevoita sa stea peste 33 de ore blocat, cu gatul rupt, incercand sa atraga atentia celor din jur prin folosirea claxonului. Într-un final, el a fost auzit de un padurar, care a anuntat politia, potrivit rtv.net. Lee povesteste ca au existat momente in care nu mai stia daca este viu sau mort, din cauza oboselii si a ranilor ajungand sa halucineze.

„Am incercat sa folosesc frana de mana si frana de picior in acelasi timp, dar masina mergea mai repede si mai repede. Singurul lucru pe care il mai stiu este ca masina s-a rasturnat de mai multe ori pana a ajuns jos”, a povestit barbatul fericit ca a scapat cu viata.

Autoritatile au fost nevoite sa taie masina, pentru a face posibila evadarea victimei. Ulterior, el a povestit ca se afla in cautarea unui motel, a virat gresit si apoi a ajuns in sant dupa ce a pierdut controlul masinii.

Adauga un comentariu