Stiri

Un barbat care i-a trimis 21.807 mesaje si apeluri fostei iubite a fost condamnat la inchisoare

Publicat: 07 sept. 2014

Un francez a dus la un nou nivel hartuirea – pentru asta, a fost condamnat la inchisoare si va fi nevoit sa faca tratament la psihiatru

Judecatorii din Rhone, sudul Frantei, au decis sa condamne un barbat care i-a trimis fostei sale iubite intr-o perioada de 10 luni nu mai putin de 21.807 mesaje sau apeluri! Cu alte cuvinte, in aceasta perioada, barbatul ii trimitea mesaje sau o suna pe fosta lui de 3 ori in fiecare ora!

Motivul pentru care voia sa vorbeasca e unul cel putin stupid – barbatul ii cerea fostei iubite sa-i multumeasca pentru ca i-a reamenajat apartamentul!

Francezul a ajuns in spital in trecut din cauza unei depresii si nu a putut sa treaca peste faptul ca a fost parasit de fosta lui iubita. „La acel moment, logica mea era ca pana nu imi da banii inapoi, sa macar imi spune multumesc, nu voi opri telefoanele” si-a recunoscut vina barbatul.

Femeia a incercat sa blocheze linia, dar el ii suna parintii sau la locul ei de munca” a declarat avocatul victimei.

Hartuirea s-a oprit cand femeia i-a multumit in timpul unei intalniri cu un mediator. El si-a recunoscut vina, fiind condamnat la 10 luni, dintre care 6 cu suspendare, primind  o amenda de 1.000 de euro. Va fi nevoit sa se supuna si unui tratament psihiatric si i-a fost interzis orice contact cu femeia pe care a hartuit-o.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit