Local

Un bărbat cu mandat de arestare a fost reţinut de poliţiştii ieşeni – GALERIE FOTO, VIDEO/ EXCLUSIV

Publicat: 12 oct. 2020
Un bărbat cu mandat de arestare a fost reţinut de poliţiştii ieşeni (1)
Un bărbat cu mandat de arestare a fost reţinut de poliţiştii ieşeni (1)

Un bărbat care avea un mandat de arestare a fost reţinut de poliţiştii ieşeni în urma unui control de rutină. Poliţiştii ieşeni efectuau un control de rutină, moment în care au legitimat un bărbat care avea emis pe numele sau un mandat de arestare

Un bărbat cu mandat de arestare a fost reţinut de poliţiştii din Iaşi

În zona Piaţa Unirii din Iaşi, în urma unui control de rutină, poliţiştii ieşeni au legitimat un bărbat. La o verificare mai atentă, s-a confirmat faptul că bărbatul se sustrăgea unei executări a unui mandat de arestare. Acesta trebuie să execute o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare pentru că ar fi devalizat mai multe societăţi comerciale.

În consecinţă, oamenii legii l-au încătuşat pe ieşean şi l-au condus la secţia de poliţie. În cele din urmă, bărbatul urmează a fi introdus în arest pentru a executa pedeapsa dată de magistraţi.

Italian arestat la Iași sub acuzația de încercare de extorcare

Un italian a fost prins de anchetatorii ieșeni și băgat după gratii. Seregem Di Fiore a fost condamnat în Italia pentru extorcare. Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis, de altfel, cererea de extrădare, formulată de autoritățile din Peninsulă pe numele individului

Un italian a ajuns după gratii la Iași! Anchetatorii l-au prins recent în Iași pe Seregem Di Fiore, iar acesta a fost reținut. Ulterior, magistrații l-au arestat pe italian. Acum, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis solicitarea formulată de autoritățile din Peninsulă pe numele lui Seregem Di Fiore.

„Instanța admite sesizarea formulată de Procuratura Generală a Republicii de pe lângă Curtea de Apel din Aquila, pentru executarea mandatului european de arestare emis pe data de 2 septembrie 2020, în vederea executarii unei pedepse de 1 an și 2 luni de închisoare. Această pedeapsă a fost aplicată pentru comiterea infracțiunii de încercare de extorcare, pe numele persoanei solicitate Seregem Di Fiore. Constată că persoana solicitată Seregem Di Fiore a consimțit la predare și nu a renunțat la regula specialității”, au precizat magistrații ieșeni.

Seregem Di Fiore, condamnat în Italia pentru încercare de extorcare

Judecătorii ieșeni au dispus și predarea lui Seregem Di Fiore, în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, către autoritatea judiciară emitentă – Procuratura Generală a Republicii de pe lângă Curtea de Apel din Aquila.

„Instanța dispune predarea în vederea executării unei pedepse de 1 an și 2 luni de închisoare, aplicată pentru comiterea infracțiunii de încercare de extorcare”, au adăugat magistrații.

Adauga un comentariu