Actualitate

Un bărbat de 55 de ani din Neamț a decedat, după ce a căzut de pe munte

Publicat: 11 mai 2021
salvamont
Au intervenit Salvamont Neamț și un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

Un bărbat de 55 de ani din județul Neamț a decedat, după ce a căzut de pe munte. El se afla în comuna Dămuc, în zona Trei Fântâni.

Au intervenit Salvamont Neamț și un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț. La fața locului a ajuns un elicopter SMURD de la Târgu Mureș, dar și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Neamț

„Ca urmare a unui apel la 112, Salvamont Neamț împreună cu un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț s-au deplasat în comună Dămuc, în zona Trei Fântâni, pentru  salvarea unei persoane care a căzut de la  înălțime. La locul evenimentului au ajuns un elicopter SMURD de la Târgu Mureș și  un echipaj cu ambulanță de la SAJ Neamț.

Din păcate, victima, un bărbat de 55 de ani, a fost declarată decedată.”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

În Neamț a mai avut loc o tragedie! Două persoane au murit, după ce un limitator de înălţime a căzut peste un microbuz

Marți, 11 mai, a mai avut loc un eveniment nefericit în judeţul Neamț, după ce un limitator de înălţime a căzut peste un microbuz. În urma evenimentului a rezultat decesul a două persoane. Vorbim despre faptul că un TIR ar fi trecut sub pod agățând limitatorul de înălțime. Acesta a căzut pe un microbuz care se afla în spatele autocamionului.

Tragedia a avut loc în localitatea Tarcau din judeţul Neamţ. Potrivit autorităţilor evenimentul a dus la decesul a două persoane, incă o persoană este inconştientă şi se efectuează manevre de resuscitare. De altfel, o a patra persoană este conştientă şi a fost transportată la spital. Conform informaţiilor BZI.RO se pare că una dintre persoanele decedate este chiar şoferul microbuzului.

Două persoane decedate, o persoană conştientă şi preluată de SAJ iar o persoană este inconştientă şi i se acordă măsuri de resuscitare. Incidentul a avut loc în localitatea Tarcău din judeţul Neamţ după ce un limitator de înălţime a căzut peste un microbuz. Au transmis autorităţile.

Poliţiştii au deschis deja o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Aceştia vor stabili dacă există vreun vinovat. În altă ordine de idei, traficul este blocat în zonă. Vorbim despre faptul că traficul pe DN 15 Piatra Neamț – Bicaz este paralizat, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Adauga un comentariu