Magazin

Un barbat de culoare si o femeie blonda au impreuna patru copii incredibili – FOTO

Publicat: 27 ian. 2013

Tess si Chris Giddings au stiut de la inceput ca familia lor va fi o contributie inevitabila la multiculturalismul Marii Britanii, dar ceea ce nu se asteptau era ca familia lor sa fie o adevarata „reclama la United Colours of Benetton”.

Copiii lui Tess si lui Chris, ea, o blonda cu ochi albastri si el, un negru, acopera aproape tot spectrul curcubeului inter-rasial, sau, asa cum descrie cu mândrie Chris: „Suntem ca o cutie de bomboane de ciocolata – ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba”.

Copiii cuplului includ o fiica care are pielea si ochii deschisi la culoare ca ai mamei ei; sora ei cu piele aurie; fratele lor cu pielea maslinie, si cel mai recent membru, un fratior negru, exact ca tatal lor.

Exact cum a ajuns cuplul sa aiba patru copii atât de diferiti este, fara indoiala, de mare interes pentru geneticieni, dar a fost o surpriza mare pentru Tess, un fost model, si Chris, un supraveghetor de magazin, potrivit DailyMail.

La un moment dat s-au intrebat chiar daca fiica Amiah, cea mai „palida” de pe graficul familiei Giddings, ar fi putut fi schimbata la nastere cu un alt copil la Colchester General Hospital.

Cu toate acestea, atitudinea cuplului cu privire la viata de familie este incredibil de onesta.

„Nu ne pasa ce culoare au. Ei sunt o mare bucurie pentru noi si suntem extrem de fericiti”, a declarat Tess.
sursa: rtv.netloading...

Comentarii
Adauga un comentariu