National

Un bărbat din Brașov a avut parte de șocul vieții lui. A găsit acest mesaj scris pe maşină

Publicat: 30 mart. 2022
Un bărbat din Brașov a avut parte de șocul vieții lui. A găsit acest mesaj scris pe maşină
Tinerii din Brașov i-au făcut prietenului lor o glumă mai atipică, menită să îl sperie, astfel, în loc de cadou, de ziua sa, bărbatul s-a ales cu o farsă

Un bărbat din Brașov a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută de ziua sa. Prietenii bărbatului s-au gândit la un cadou inedit de ziua lui și i-au făcut o farsă. Aceștia i-au lăsat scris pe mașină cu un spray, un mesaj care era menit să îl sperie.

Tinerii din Brașov i-au făcut prietenului lor o glumă mai atipică, menită să îl sperie, astfel, în loc de cadou, de ziua sa, bărbatul s-a ales cu o farsă.

A primit o farsă chiar de ziua sa de naștere

Sărbătoritul, pe nume George, și-a găsit mașina pictată cu un spray de alb, care se folosește pentru decorarea geamurilor din casă, în preajma sărbătorilor de iarnă. Prietenii brașoveanului i-au scris acestuia pe automobil „M-ai lăsat gravidă, boule”, dar și „La mulți ani”.

Farsa tinerilor a devenit virală pe internet și au stârnit rapid hohote de râs printre vecini, dar și printre internauți.

Farsa cu autoturismul a devenit virală

Videoclipul cu mașina lui George a devenit viral destul de rapid, pe internet. La urma urmei, cu toții s-au amuzat copios, inclusiv proprietarul mașinii. Tinerii au fost nevoiți, în cele din urmă, să  meargă la spălătorie cu mașina prietenului lor să o curețe.

„Aveam de la Crăciun rămas un spray pentru brad… şi ne-am gândit să îi facem o farsă. Să o ţină minte”, au spus făptașii.

„E super comică, un pic mai nașpa pentru mașină că trebuie să o spele, o glumă un pic mai aparte”, a spus o tânără.

„E foarte, foarte fain, îmi place la nebunie, o să ne facem și noi la fel mașinile”, a spus un tânăr.

Imaginile cu autoturismul brașoveanului au captat atenția și oamenilor legii din Brașov, iar aceștia avut intenția de a porni o anchetă pe ideea că mașina ar fi fost vandalizată, însă, în cele din urmă, s-a dovedit a fi doar o farsă.
Adauga un comentariu