Actualitate

Un bărbat din Braşov era să fie operat din greşeală! Tânărul care voia să asiste la nașterea copilului a fost epilat şi pregătit pentru intervenţia chirurgicală – FOTO, VIDEO

Publicat: 07 oct. 2021
Un bărbat din Braşov era să fie operat din greşeală Tânărul care voia să asiste la nașterea copilului a fost epilat şi pregătit pentru intervenţia chirurgicală - FOTO VIDEO
Alexandru Cosmin Nită a fost la un pas să fie operat din greșeală la Spitalul Regina Maria din Brașov

Scenariul pare desprins din filmele comice dar este cât se poate de real şi s-a produs într-un spital privat din Brașov. Un bărbat care venise, alături de soţie care trebuia să nască, a fost confundat de personalul medical cu o altă persoană şi a fost la un pas de a fi operat. Bărbatul a fost pregătit pentru intervenţia chirurgicală iar personalul medical şi-a dat seama de greşeala abia după ce tânărul a început să intre la bănuieli.

Iniţial, bărbatul a pus pe seama restricţiilor pandemice grija excesivă acordată de medici şi personalul medical, dar apoi a observat că gluma se îngroaşă şi că nu e ceva normal în a-i pune o perfuzie. Oficialii Spitalului Regina Maria, locul în care a avut loc greşeala, susţin că bărbatul nu a fost niciun moment într-un pericol.

Un bărbat din Braşov era să fie operat din greşeală! Voia doar să asiste la nașterea copilului

Bărbatul venise la Spitalul Regina Maria împreună cu soţia lui care se urma să nască. Tânărul a fost la un pas de a fi operat din greşeala iar doar bănuielile individului a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. A fost pus să completeze niște formulare apoi, în loc să fie dus către sala unde trebuia să fie operată soția, a fost supus la un întreg protocol de pregătire, care a inclus un duș și recoltare de sânge.

Iniţial nu a intrat la bănuieli crezând că este protocolul COVID-19 al spitalului. Totuşi, după ce personalul medical l-au întrebat dacă este epilat pe abdomen şi au dorit să îi pună perfuzia, tânărului i s-a părut ceva suspect:

Am întrebat la ce este necesară branula? Zic, aveți vreo temere că urmează să leșin acolo, că mi se va face rău? Nu, nu, nu, acesta e protocolul. Nu puteți intra în sala de operație, fără acest cocktail, de antivomitiv și calmant. Prima asistentă mă tot întreba ce operație urmează să vi se facă? M-a bufnit și râsul, zic: Doamnă, mie nu mi se va face niciun fel de operație, am venit să o asist pe soție. Când și-au dat seama dânsele seama că este vorba de o neînțelegere gravă, au zis schimbați-vă repede, haideți că v-am ciuruit.

Bărbatul le-a solicitat clarificări reprezentanţilor Spitalului Regina Maria dar s-a ferit de un zid

Şocat de cele întâmplate, bărbatul a decis să le ceară explicaţii celor de la Spitalul Regina Maria. Acesta a fost contactat de managerul spitalului pentru un acord amiabil. Totuşi, cel din urmă i-ar fi spus presupusului pacient că nu vor ajunge la niciun consens. Așadar, împreună cu soţia, bărbatul s-a horărât să îi acţioneze în instantă:

Alexandru Cosmin Nită: Ieri am fost sunat de managerul spitalului și mi-a spus că sub nicio formă nu vom ajunge la un consens în această privință. Și atunci am decis cu soția să-i acționăm în instanță. Să cerem daune pentru tot ce s-a întâmplat. a declarat bărbatul din Brașov
Adauga un comentariu