Local

Un bărbat din Iași, cercetat pentru tâlhărie calificată! A agresat o bătrână, apoi i-a luat economiile!

Publicat: 24 feb. 2022
Un barbat care incearca sa intre pe geam
 Suspectul ar fi pătruns fără drept în locuința unei bătrâne, de unde a sustras suma de 800 de lei

Polițiștii ieșeni au identificat un bărbat care este cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta ar fi pătruns în locuița unei femei, de unde a luat suma de 800 de lei. Bărbatul ar fi agresat-o fizic pe aceasta după care i-a luat toți banii din casă și a plecat.

Un bărbat din Iași, cercetat pentru tâlhărie calificată! A agresat o bătrână, apoi i-a luat economiile! Oamenii legii au descoperit acest incident în cadrul unor acțiuni pe care le-au întreprins zilele trecute.

Astfel, pe 22 februarie 2022 au fost organizate acțiuni în cadrul cărora polțiștii ieșeni au intervenit la 50 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin apeluri telefonice la 112. Polițiștii au dat peste 330 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 109.830 de lei. Oamenii legii au acționat la nivelul județului Iași pentru prevenirea faptelor, menținerea ordinii și siguranței publice.

Mainile unei batrane
Suspectul ar fi agresat-o pe o bătrână, apoi i-a luat banii și a plecat

Bărbat din Iași cercetat pentru tâlhărie calificată!

 echipaj politie
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani bănuit pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat recent și un bărbat în vârstă de 48 de ani bănuit pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate până acum s-a constatat faptul că, în noaptea de 18 spre 19 februarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în locuința unei bătrâne, de unde a sustras suma de 800 de lei. Acesta ar fi agresat-o pe bătrână în repetate rânduri, apoi i-a luat banii și a plecat. Pe 22 februarie 2022, individul cercetat pentru comiterea faptei de tâlhărie calificată a fost dus de polițiști la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe data de 23 februarie 2022, bărbatul acuzat de tâlhărie calificată a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Un condamnat care strange gratiile
Tâlhăria calificată se pedepsește cu închisoare

Un tânăr a ucis o bătrână în vârstă de 95 de ani!

Sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași
Bărbatul suspectat de tâlhărie calificată va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași

O bătrână în vârstă de 95 de ani a fost ucisă în propria locuință de către un tânăr. Aceasta s-a pomenit cu el în casă, victima fiind agresată. În cele din urmă, bătrâna a decedat. După ce a ucis-o pe bătrână, agresorul s-a făcut nevăzut,dar cu ajutorul unui câine, politiștii au reușit să dea de urma atacatorului. Această tragedie s-a produs în comuna ieșeană Răducăneni. Tânărul în vârstă de 32 de ani a intrat peste bătrână în casă și a lovit-o pe acesta în repetate rânduri, unde a nimerit.

Nu există un motiv clar pentru care tânărul ar fi făcut această faptă, cert este că bătrâna a fost găsită în casă de către fiica ei fără suflare. Aceasta a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutor. La fața locului s-au prezentat polițiștii ieșeni împreună cu procurorul de caz și a fost deschisă o anchetă. Principalul suspect este Marius Daniel Tetea, iar, dacă se va dovedi că este vinovat pentru omor ,tânărul riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, suspectul în vârstă de 32 de ani a intrat în curtea și locuința victimei, în vârstă de 95 de ani, din satul și comuna Răducăneni. Deocamdată nu se cunoaște scopul violării de domiciliu. Suspectul i-a aplicat victimei lovituri la nivelul capului și al feței. Victima a fost găsită a doua zi, de către fiica acesteia. Suspectul a fost identificat, preluat și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice, care să stabilească dacă acesta a avut sau nu discernământ”, au declarat anchetatorii.
Adauga un comentariu