Local

Un bărbat din Iași este căutat după ce a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu – Galerie Foto

Publicat: 29 iun. 2020

Un bărbat din Iași este căutat după ce a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. Mai multe imagini au fost ditribuite pe rețelele de socializare. În acestea se poate vedea cum bărbatul sustrage o sumă de bani din lăcașul de cult și se face imediat nevăzut. Cine îl recunoaște este rugat să apeleze autoritățile.

„Acesta este individul care a furat banii din cutia milei de la Mănăstirea Hadambu, vă rog să daţi un share poate îl facem „cunoscut”…Trebuie să fii în curaj mare să furi dintr-o mănăstire în care se afla o icoană făcătoare de minuni!!!”, se arată în mesajul postat de un internaut.

 

Tânăr, arestat preventiv pentru un jaf, în plină pandemie

Un tânăr a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost încătușat pentru comiterea unui jaf în plină pandemie cu coronavirus

Un tânăr a fost arestat preventiv de către judecători, pentru comiterea unui jaf în plină pandemie COVID-19.
Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Marian Mădălin Ungureanu.

„Instanța dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ungureanu Mădălin Marian”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia de arestare nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către tânăr.
Anchetatorii au menționat că, în urmă cu câteva zile, tânărul ar fi comis o tâlhărie și furturi. Așadar, oamenii legii au precizat că acesta ar fi tâlhărit o femeie, Petronela F., dar ar fi furat și câteva bunuri de la alte persoane.
Acum, tânărul încearcă să scape de arestarea preventivă, urmând ca judecătorii de la instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de jaf în plină pandemie și stare de urgență.

Ieșean, arestat preventiv, în urma unui furt

Un individ a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat de comiterea unui jaf. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, formulată de procurori pe numele lui Vasile Iustin Turian, sub acuzațiile de furt calificat și tentativă la această infracțiune.
De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu câteva zile, individul a fost prins de oamenii legii, în timp ce încerca să fure bunuri. Ulterior, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Arestați preventiv, după ce au fost opriți de polițiști în trafic! Scandalul a pornit de la consumul de alcool!

Patru ieșeni au fost arestați preventiv, după ce au fost opriți de polițiști în trafic! Întreg scandalul a pornit de la consumul de alcool!

Patru ieșeni au fost arestați preventiv, după ce au fost trași pe dreapta de polițiști. În week-end-ul trecut, oamenii legii l-au tras pe dreapta pe Ion Roșu și au constatat că acesta ar fi consumat alcool.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Ion Roșu și, în consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere fără permis, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Ion Roșu”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.  Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Alt ieșean, Iulian Fluieraru, arestat preventiv după ce a fost orpit în trafic

Un alt ieșean, Iulian Fluieraru, a ajuns după gratii din cauza încălcării legislației rutiere.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Iulian Fluieraru. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Iulian Fluieraru, cercetat în stare de reținere pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Iulian Fluieraru”, au adăugat judecătorii. Nici această hotărâre nu este definitivă, putând fi contestată de către ieșeanul Iulian Fluieraru.

Mihăiță Plugaru a ajuns după gratii, tot după ce a fost tras pe dreapta de oamenii legii

Un alt individ, Mihăiță Plugaru, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Asta, după ce a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași privindu-l pe inculpatul Mihăița Plugaru, pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihăiță Plugaru pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Mihăiță Plugaru. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au subliniat judecătorii ieșeni. De remarcat este faptul că nici această decizie nu e definitivă, cel mai probabil urmând a fi contestată.

Octavian Dorin Cornici, arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a refuzat să fie testat pentru alcoolemie

Un alt bărbat, Octavian Dorin Cornici, a ajuns în arest preventiv la finele săptămânii trecute.
„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de arestare preventiva a inculpatului Octavian Dorin Cornici, cercetat pentru conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Octavian Dorin Cornici, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă”, au mai afirmat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Și această hotărâre poate fi contestată. În eventualitatea în care cei patru ieșeni vor contesta deciziile luate de judecători în cazul lor, instanța superioară va decide ce se va întâmpla în continuare cu ei.

Comentarii
Adauga un comentariu