National

Un bărbat din județul Olt a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-ar fi filmat vecina de peste 160 de ori în anumite ipostaze

Publicat: 13 iun. 2021
o mașină de poliție cu girofarurile aprinse
Un bărbat a ajuns sub atenția oamenilor legii după ce și-ar fi hărțuit vecina din sat

În comună Șopârlița din judeţul Olt un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost cercetat de către oamenii legii pentru hărţuire, amenințare și lovire sau alte violențe. Acesta şi-ar fi filmat vecină din sat de peste 160 de ori, atât acasă cât şi la locul de muncă, acesta distribuind imaginile. Bărbatul ar fi agresat-o pe femeie de mai multe ori.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, județul Olt, l-au reținut, pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comună Șopârlița, județul Olt, acuzat că a făcut peste 160 de filmări cu vecina sa, o feneie în vârstă de 50 de ani.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar acesta fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, acolo unde se fac în continuare cercetări pentru infracțiuni de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanții Poliției Olt.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale în cursul zilei de sâmbătă.

În Iaşi 8 bărbaţi sunt în atenţia poliţiei

În judeţul Iaşi 8 tineri sunt cercetaţi într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi tâlhărie calificată. Conform unor informaţii s-a constat faptul că în perioada ianuarie-martie 2021, cei 8 tineri ar fi convins 4 fete să practice prostituţia în folosul lor, în mai multe locaţii din judeţul Iaşi. De asemenea, la data de 25 ianuarie a.c., patru dintre tineri, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi sustras telefonul mobil şi bani unui tânăr de 19 ani.

„Judecătoria Iaşi admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul RADU CĂTĂLIN-IULIAN, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism. Dispune arestarea preventivă a inculpatului RADU CĂTĂLIN-IULIAN, pentru o perioadă de 30 de zile. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul OLARU STEFAN-RARES, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul AGAPI MARIAN-CĂTĂLIN, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi tâlhărie calificată. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul SOFIAN GABRIEL-ADELIN, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi tâlhărie calificată. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul MELNIC IOSIF-RAUL, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul ŢURCĂ MARIUS-IONUŢ, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul IASCU ALEXANDRU-CONSTANTIN, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 879/P/2021, privind pe inculpatul CHIRIAC DAVID-DUMITRU, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpaţilor”, au arătat judecătorii.

Adauga un comentariu