Local

Un bărbat din Miroslava, arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o minoră. Mama fetiței a fost implicată

Publicat: 07 dec. 2021
O minoră abuzată stând cu capul pe genunchi
Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada august – octombrie 2021, un bărbat ar fi constrâns o minoră să întreţină relaţii sexuale cu el

Un bărbat din județul Iași a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile, după ce ar fi violat o minoră, în perioada august – octombrie 2021. De asemenea, implicată a fost și mama fetiței. Aceasta a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce i-ar fi luat cu forța telefonul mobil.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, şantaj şi tâlhărie.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada august – octombrie 2021, un bărbat ar fi constrâns o minoră să întreţină relaţii sexuale cu el. De asemenea, în luna octombrie 2021, mama victimei i-ar fi sustras minorei telefonul mobil, prin exercitarea de acte de violenţă”, au transmis autoritățile.

Descinderi într-un dosar penal de viol. Un bărbat acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră

Ieri, 6 decembrie 2021, forțele de ordine au descins la domiciliul celor două persoane suspecte de unde s-au ridicat mai multe materiale de probă.

„La data de 6 decembrie a.c., poliţiştii au efectuat o percheziţie în cadrul dosarului penal, în urma căreia au fost ridicate mijloace materiale de probă. De asemenea, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reţinute de poliţişti, pentru 24 de ore.

Astăzi, 7 noiembrie a.c., cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost prezentate, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului şi plasarea sub control judiciar a femeii, pentru 60 de zile.

Cercetările continuă”, se mai arată în comunicatul remis de autoritățile ieșene.

Bătrân de 72 de ani, violat de fiul concubinei sale

În edițiile anterioare ale BZI a fost ilustrat un alt caz șocant, petrecut într-o localitate din județul Iași! Un bătrânel în vârstă de 72 de ani a fost violat chiar de fiul concubinei sale! Agresorul sexual l-ar fi îmbătat, după care l-ar fi dezbrăcat și l-ar fi batjocorit.

După producerea tragediei, victima în vârstă de 72 de ani a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere penală. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că afirmațiile septuagenarului se confirmă. Așadar, polițiștii au ajuns la principalul suspect pentru comiterea abuzului sexual, Toader Tocmag.

Individul a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Ieșeanul a negat comiterea faptei, însă indiciile și mărturia victimei au arătat contrariul. Din acest motiv, Toader Tocmag a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii ieșeni au propus arestarea preventivă a individului. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis această solicitare venită de la anchetatori.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași cu privire la inculpatul Toader Tocmag. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, pentru o perioada de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Toader Tocmag”, au menționat judecătorii ieșeni.
Comentarii
Adauga un comentariu