Actualitate

Un bărbat din Sibiu înarmat cu un cuţit în supermarket, pus la pământ de forţele de ordine – VIDEO

Publicat: 17 iun. 2021
Un sibian a agresat un agent de pază al unui magazin care îi ceruse să poarte masca de protecție

Incident de-a dreptul șocant în Sibiu. Un bărbat extrem de nervos a scos un cuțit din buzunar și a agresat un agent de pază al unui supermarket care îi ceruse să poarte masca de protecție. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, este cercetat pentru lovire şi alte violenţe. Individul nu respecta regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus și a a vrut să intre să facă cumpărături fără mască de protecție. Agresorul avea asupra sa un cuţit şi un baston telescopic.

″La data de 16 iunie , în jurul orei 20,15, agentul de pază al unui magazin de pe strada Fântânele, din municipiul Sibiu, a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că este agresat de un client care refuză să poarte masca sanitară în incinta unităţii şi are asupra sa un cuţit″⁣, precizează IPJ Sibiu.

Polițiștii l-au imobilizat pe sibian după ce amenința cu un cuțit personalul unui supermarket

La fața locului, individul a devenit și mai agresiv vis a vis de agentul de pază și astfel au fost chemate forțe de intervenție. În urma apelului la numărul unic de urgență 112 s-a deplasat un echipaj format din doi poliţişti ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu.

Cei doi poliţişti au identificat presupusul agresor, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent faţă de agenţii de poliţie.

″Dată fiind situaţia de fapt, poliţiştii au încătuşat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului au fost găsite un cuţit şi un baston telescopic″⁣, arată sursa citată.

Sibianul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenţiei, fiind sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măştii sanitare.

Mai mult decât atât, în urma acestui incident, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Adauga un comentariu