Social

Un barbat, disparut de acasa, a fost gasit dupa cateva zile inecat in Siret

Publicat: 07 iul. 2011

Familia Bejan din comuna Halaucesti, a sesizat Politia Pascani de faptul ca un membru al familiei a plecat de la domiciliu si de cateva zile nu s-a mai intors. Potrivit familiei, Claudiu Bejan, de 29 ani, obisnuia sa consume alcool in mod frecvent. In ziua de 28 iunie acesta a consumat mai multe pahare cu alcool si a plecat de la domiciliu, fara sa spuna nimanui unde merge. „Familia a crezut, probabil, ca se va intoarce si nu a facut nici o sesizare la noi cu privire la disparitia sa. Dupa cateva zile, sora acestuia a venit si a reclamat la Politie disparitia fratelui. Potrivit familiei, cand a plecat de acasa, tanarul era baut si de o perioada de timp obisnuia sa consume alcool tot mai des. Locuia cu familia, nu era casatorit si nici nu avea serviciu”, a declarat comandantul Politiei Municipiului Pascani, comisar sef Mihai Nacuta.
Familia a mai precizat faptul ca, Claudiu nu suferea de nici o boala psihica si ca nu se stie de ce a plecat de acasa, mai ales ca nu a avut vre-un comportament diferit in afara consumului de alcool.

Gasit in raul Siret sub o cioata

Din pacate pentru tanarul Claudiu Bejan viata a luat sfarsit. Dupa cateva zile de la disparitie, acesta a fost gasit inecat in raul Siret. Descoperirea a fost facuta pe raza comunei Halaucesti de catre niste consateni care lucrau la munca campului. „Astazi dimineata, am fost sesizati de catre niste sateni de faptul ca in raul Siret, sub o cioata, pluteste corpul neinsufletit al unui barbat. Un echipaj de politie s-a deplasat la fata locului si la ora actuala se fac cercetari. Din primele concluzii trase de agentii nostri se pare ca este vorba despre tanarul care a fost dat disparut de acasa de catre familia Bejan. Nu stim deocamdata daca este vorba despre sinucidere sau altceva. Abia s-au demarat primele cercetari. Urmeaza ca acest lucru sa fie stabilit in curand. Corpul va fi transportat la Institutul de Medicina Legala Iasi, IML, in vederea efectuarii necropsiei. Dupa rezultatul IML vom afla mai multe despre acest caz. Acum nu ne putem pronunta in mod cert”, a incheiat comandantul Mihai Nacuta, seful Politiei Municipiului Pascani.loading...

Adauga un comentariu