Local

Un bărbat aflat in sevraj a murit după ce a fost găsit intr-o râpă si a fost transportat la UPU Iași

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat aflat in sevraj a murit după ce a fost găsit intr-o râpă si a fost transportat la UPU Iași
Un pacient din Iași aflat în sevraj a murit

Un bărbat de la centrul Bivolari a fost preluat de o ambulantă şi transportat la Iași. Bărbatul a fost găsit într-o râpă şi prezenta semne de sevraj. În vârstă de 33 de ani, tânărul nu avea documente medicale şi a stat în ziua precedentă în centrul Bivolari. Acesta era instabil, având deshidratare, hipertemie malignă. Din păcate, în cele din urmă, pacientul a decedat.

Tânărul a prezentat 4 stopuri cardiorespiratorii şi a fost dus pentru tratament iar ulterior s-a declarat decesul.

Un bărbat aflat în sevraj a murit după ce a fost găsit în râpă

Conform medicilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost preluat de un echipaj medical şi a fost adus de la centrul Bivolari. Tânărul avea o hipetermie malignă, era instabil, avea o tromvocitopenie severă, insuficientă renală, sindrom de deshidratare, sângerare difuză şi a prezentat 4 stopuri cardiorespiratorii:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost preluat din tura de zi, adus de la Centru Bivolari de o ambulantă cu medic. Pacientu lera comatos, gsc6, Ta=70 pe suport. Avea tahicardie, o febră de 40 grade, o hipetermie malingă. Acesta a fost găsit într-o râpă şi fără documente medicale. Fusese tratat în ziua precedentă pentru sevraj la acelaşi centru. A fost în cele din urmă preluat pe dublu suport dar era instabil. S-a efectuat un computer tomograf în Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași cu hipertemie malignă. Pacientul avea sindrom diareic acut, trombocitopenie severă, insuficientă renală cresatină. Avea o sângerare difuză ulterior la locurile de puncţie şi cavitaţie bucală obs. Bărbatul a prezentat 4 stopuri cardiorespiratorii. A avut un test PCR negativ.

În cele din urmă pacientul nu a fsot internat şi s-a anunţat familia. Acesta va rămâne pentru ordonanța de necropsie medicină legală. a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași

Adauga un comentariu