National

Un barbat posedat a disparut in munti

Publicat: 18 iun. 2012
1
Alerta in Muntii Bucegi, unde un barbat este cautat de salvamontisti si jandarmi montani. Asta dupa ce la Cota 2000, mai multi turisti au gasit un rucsac in care se afla biletul de adio al unui barbat.
„Zona este destul de inclinata si cu foarte multe valcele cu iarba, pe care poti sa aluneci si sa cazi”, a spus Nae Cojanu, seful Salvamont Sinaia, pentru rtv.net. In actiunea de cautare, echipele de salvare au fost ajutate si de caini. Insa, nu au reusit sa dea de urma celui despre care se banuieste ca s-ar fi sinucis pe munte.
„Dupa apelul la 112 am gasit un rucsac cu un bilet, in care o persoana spune ca doreste sa se sinucida. Am amplificat zonele de cautare. Daca cineva cunoaste persoana, sa ne dea detalii si sa sune pe 112”, a declarat plutonier major Eugen Petroiu de la Postul de Jandarmi Montani Platoul Bucegi, pentru rtv.net. „Imi pare rau, dar nu pot explica ce mi se intampla decat ca sunt posedat de draci si nu am mai putut rezista”, asa suna biletul de adio semnat Dragan David.
Adauga un comentariu