Funny

Un bărbat rămas văduv s-a îmbrăcat în femeie ca să-i facă pe plac fiicei sale la școală

Publicat: 14 dec. 2021

Un barbat din Brazilia, care a ramas vaduv, a facut un gest emotionant de dragul fiicei sale. Acesta i-a cerut sa vina imbracat in femeie la serbarea scolara de Ziua Mamei. Daniel Correa, in varsta de 33 de ani, a impresionat pe toata lumea cu gestul sau. Barbatul din Brazilia a ramas vaduv in urma cu doi ani, atunci cand partenera sa de viata, Stella Noleto, a incetat din viata in urma unor complicatii provocate de boala Lupus.

De Ziua Mamei, barbatul din localitatea Goiania i-a indeplinit cea mai mare dorinta fiicei sale, Luna, in varsta de cinci ani. Aceasta l-a rugat sa vina imbracat ca mama ei la serbarea organizata la scoala unde ea invata.

Daniel Correa a povestit ca initial a incercat sa-si convinga fiica sa mearga insotita la scoala de bunica sau matusile ei, insa micuta a insistat ca el sa fie cel care sa faca acest lucru.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

„Mi-a cerut cu lacrimi in ochi sa fiu mama pentru o zi. Mi-a cerut sa-mi vopsesc barba roz si sa-mi pun peruca blonda, asa cum era parul sotiei mele”, a spus brazilianul.

Acesta a mers la la scoala imbracat intr-o rochie lunga fara maneci. la finalul evenimentului de la scoala unde invata Luna, daniel a realizat o filmare cu fiica sa, in care Luna spune ca este „alaturi de mama sa”.

„O iubesc pe Luna si as mai face asta ori de cate ori mi-ar mai cere”, a marturisit Daniel Correa, potrivit misiononline.net.
Adauga un comentariu