National

Un bărbat, reţinut de poliţişti după ce şi-a bătut soţia şi fiica. La scurt timp după eliberare le-a agresat fizic din nou

Publicat: 28 iun. 2021
sigla oficială a poliției
Un bărbat a fost luat de către oamenii legii de două ori într-o singură zi

Un caz revoltător s-a produs în Piteşti, unde un bărbat care avea ordin de restricţie şi-a bătut cu bestialitate fiica şi soţia. Oamenii legii au fost nevoiţi să intervină de două ori în aceasi seara ca cele două să scape din mâinile agresorului. Bărbatul se afla la secţia de poliţie şi aşteaptă decizia privind reţinerea.

Totul ar fi început încă din faţa blocului după ce bărbatul ar fi făcut un scandal monstru în faţa blocului în care locuieşte. Acesta era sub influenţa băuturilor alcoolice şi după ce ar fi lovit-o aceasta s-ar fi refugiat cel mai probabil la o vecină. Agresorul nervos că nu-şi găseşte soţia s-ar fi dus în casă şi şi-ar fi bătut crunt fica în vârstă de 17 ani. Atunci a fost momentul în care vecini au sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie care l-a reţinut pe scandalagiu şi l-au dus la secţie pentru a-l audia. La secţie bărbatul a primit un ordin de restricţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost eliberat la ora 06:00 de la sediul de poliţie şi acesta a mers direct la uşa apartamentului în care se afla soţia şi fiica lui, acesta pornind un alt scandal. Vecinii au fost cei care au sunat pentru a doua oară la 112. La scurt timp după apel şi-au făcut apariţia oamenii legii, aceştia ridicându-l pentru a doua oară pe bărbat. În acest moment, agresorul este audiat și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Un bărbat și-a bătut soția care era însărcinată

În urmă cu 2 ani un bărbat care era sub influența băuturilor alcoolice și-a bătut soția care era însărcinată până a omorât fătul. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost trimis în judecată după ce a făcut acest gest. Procurorii îl acuză pe bărbat de omor calificat după ce pe data de 7 noiembrie 2019 şi-a bătut soţia însărcinată până aceasta a pierdut sarcina.

”În fapt, s-a reţinut că, pe data de 07.11.2019, în jurul orei 1800, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, inculpatul, în vârstă de 37 ani, a iniţiat un atac asupra soţiei sale, însărcinată în luna a VIII-a, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii peste faţă, cap şi peste corp, precum şi cel puţin şase lovituri cu picioarele în abdomen, ceea ce i-a cauzat nenumărate leziuni – echimoze, tumefacţii, plăgi – la nivelul feţei şi capului, membrelor superioare, abdomenului, coapselor, gambei şi genunchilor, fractură de piramidă nazală, luxaţie de cot stâng, dar a şi declanşat naşterea fătului mort, din cauza hemoperitoneului, consecinţă a plăgii hepatice, toate acestea fiind leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie persoanei vătămate.”’ se arată în rechizitoriu

Un bărbat din Iași și-a bătut soția din cauza mâncării

Un bărbat din Iași a fost pedepsit de judecători, după ce și-a agresat soția. La audieri, Valentin Bulbașa a recunoscut că și-a lovit nevasta. Întreg scandalul a izbucnit între cei doi soți de la mâncare. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus amendarea penală a individului din satul și comuna Ciurea.

„Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași și inculpatul Valentin Bulbașa, cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie. Îl condamnă pe inculpat la pedeapsă amenzii penale în cuantum de 1.500 de lei. Constată că persoana vătămată E.G.B. nu s-a constituit parte civilă”, au precizat judecătorii ieșeni.
Adauga un comentariu