Stiri medicale

Un barbat si-a injectat propria sperma pentru a-si ameliora durerile de spate. Ce s-a intamplat dupa

Publicat: 18 ian. 2019

Un irlandez s-a ales cu o infectie puternica a pielii dupa ce s-a injectat cu propria sperma, arata un raport privind cazul medical bizar. Barbatul, in varsta de 33 de ani, le-a spus medicilor ca si-a administrat lunar injectii cu material seminal pentru a-si „trata” o durere puternica de spate. Conform descopera.ro, care citeaza Live Science, cu trei zile inainte de inceperea „tratamentului”, barbatul ar fi ridicat mai multe obiecte grele.

Irlandezul a recunoscut ca si-a injectat materialul seminal dupa ce medicii au efectuat un examen fizic si au o observat ca bratul sau drept era rosu si umflat. Pana la momentul sosirii la spital, barbatul isi administrase deja trei „doze”  de sperma, intravenos si intramuscular. Sperma a ramas, insa, in tesuturile moi ale bratului irlandezului, fapt ce a dus la aparitia unei infectii bacteriene, numita celulita infectioasa. Pe parcursul a 24 de ore, sustin medicii, umflatura s-a raspandit din zona injectata pe intregul brat al barbatului Pentru a fi tratata infectia, medicii i-au administrat barbatului antibiotice intravenoase. In perioada de spitalizare, durerile sale de spate s-au imbunatatit.

Autorii raportului sustin ca in literatura de specialitate nu a mai fost intalnit un astfel de caz. De asemenea, medicii nu au descoperit nici pe site-urile nestiintifice detalii despre injectii cu material seminal „Cautarile pe mai multe site-uri si forumuri nu au oferit niciun tip de informatie privind injectiile cu material seminal pentru tratarea durerilor de spate sau a altor afectiuni”, scriu autorii raportului. Se pare ca pacientul si-a proiectat „remediul” singur. A.M.
Adauga un comentariu