National

Un barbat si-a obligat fiicele sa-i faca sex oral timp de sase ani

Publicat: 24 nov. 2011
1
Un barbat din Valcea este acuzat ca a intretinut, timp de sase ani, in mod repetat, relatii sexuale orale cu cele doua fiice ale sale, in prezent in varsta de 17 si 13 ani, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, sub acuzatiile de viol, perversiune sexuala si rele tratamente aplicate minorului, potrivit Realitatea TV.
Potrivit reprezentantilor Parchetului Tribunalului Valcea, barbatul a savarsit acte de perversiune sexuala, in mod repetat, in perioada 2004 – 2010, asupra celor doua fiice ale sale, constrangandu-le, fie prin violenta, fie dandu-le dulciuri si bani, pentru a le determina sa accepte situatia si sa pastreze tacerea.
Anchetatorii au stabilit ca prin actiunile sale a fost pusa in primejdie grava dezvoltarea fizica, intelectuala si morala a celor doua minore.
„Procurorii Parchetului Tribunalului Valcea au dispus retinerea inculpatului S.E. pentru savarsirea infractiunilor de viol, perversiune sexuala si rele tratamente aplicate minorului. Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale a reiesit ca, in perioada 2004 – 2010, in mod repetat, barbatul a intretinut acte sexuale orale cu cele doua fiice, in varsta de 17 si 13 ani, aflate in grija sa. De asemenea, in aceeasi perioada, a savarsit acte de perversiune sexuala in mod repetat prin constrangerea acestora, fie prin oferirea de dulciuri si bani, fie prin comportament violent, pentru a le determina sa accepte actele de perversiune sexuala si acte sexuale orale si sa pastreze tacerea”, se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea.
Procurorii continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care au fost comise faptele, precum si pentru stabilirea raspunderii judiciare.
Barbatul retinut pentru 24 de ore a fost dus in arestul IPJ Valcea, el urmand sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Valcea cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Adauga un comentariu