National

Un bărbat și-a ucis soția după ce a promis în fața oamenilor legii că nu va mai fi violent

Publicat: 07 iun. 2020

Bianca, tânăra de 18 ani din Vișeu de Sus, ar fi fost omorâtă chiar de tatăl celor doi copii pe care îi avea. Tânăra s-ar fi despărțit de Claudiu (24 de ani), cu care era împreună încă de când ea avea 13 ani, din cauză că era foarte violent. Totul s-a întâmplat într-o cabană dintr-o zonă mai retrasă din Maramureș, unde Bianca și Claudiu au mers pentru a discuta despre anularea ordinului de protecție pe care tânăra îl obținuse împotriva lui.

Chiar înainte de a comite crima îngrozitoare, Claudiu fusese împreună cu Bianca la tribunal, iar tânărul promisese că nu va mai fi violent. Apoi, au chemat un taxi și s-au îndreptat spre cabana respectivă. Rudele fetei i-ar fi spus să meargă acasă, dar Bianca a continuat drumul cu tatăl copiilor ei, nebănuind vreo clipă ce avea să o aștepte. Adolescenta a fost găsită moartă ulterior. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, criminalul a bătut-o pe Bianca, iar la un moment dat, când și-a dat seama că fata încă trăiește, a strangulat-o cu o bucată de sârmă. Când și-a dat seama ce a făcut, criminalul a încercat să se spânzure, dar nu a reușit. Acesta a fost găsit și dus la spital, iar apoi a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Crimă șocantă în Vaslui! Bărbatul care și-a ucis soția din cauza unui cadou, condamnat la 13 ani de închisoare

Crimă șocantă în Vaslui. O femeie a fost ucisă de către soţul ei în vârstă de 46 de ani. Aceștia erau căsătoriţi de 22 de ani. Pe fondul geloziei excesive. Scânteia care a aprins scandalul în cuplu a fost un cadou pe care l-a primit femeia de la un prieten din copilărie. În seara crimei, cuplul a fost vizitat de rude, iar chinul a început la puțin timp după ce aceștia au plecat. Potrivit anchetatorilor, după ce și-a ucis soția bărbatul a încercat să se sinucidă. Polițiștii care patrulau în zonă l-au oprit. Acesta a acoperit cadavrul soției cu o pătură și i-a aprins o lumânare. Ulterior a consumat câteva pahare de alcool și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a se autodenunta. Instanța a decis condamnarea acestuia la 13 ani de închisoare cu executare.

Adauga un comentariu