Calatorii

Un barbat sustine ca a fost tepuit cu motorina de la o benzinarie Mol de pe litoral: „m-am ales cu masina defecta”

Publicat: 26 iul. 2018
9

Un barbat sustine ca si-a distrus vacanta, dar si masina, dupa ce a alimentat la o benzinarie din Eforie Sud. Barbatul, pe nume Liviu Tanasoiu, a trimis pe adresa redactiei toate detaliile care au dus la aceasta „catastrofa”. Acesta crede cu tarie ca a fost tepuit la acea benzinarie si ca motorina de acolo e practic apa chioara. 

Liviu s-a trezit ca il lasa masina in drum la zece minute dupa ce a alimentat de la o benzinarie din Eforie Sud.  Cand s-a uitat in rezervor, motorina era tulbure si nu avea acel miros specific. Pentru ca s-a simtit furat pe fata, barbatul s-a intors la benzinarie si i-a confruntat pe angajati, care insa i-au spus ca nu ii intereseaza.

„Am avut „placerea” sa alimentez de la benzinaria MOL din Eforie Sud si prin urmare, din cauza carburantului de „foarte buna calitate”, masina mea s-a transformat in tractor pentru cateva secunde si s-a oprit pe autostrada, la 10 minunte dupa alimentare. Au urmat apoi 7 ore in care, tinand cont ca era duminica dupa-masa, a trebuit sa iau masina pe platforma si sa gasesc un mecanic care sa imi goleasca rezervorul. Motorina era tulbure si nici macar nu mirosea a motorina. M-am intors apoi la benzinarie sa cer explicatii.

Le-am pus bidoanele cu motorina pe tejghea si i-am intrebat daca e normal asa ceva. Raspuns „Toata lumea spune ca la noi combustibilul e de calitate, nu ma intereseaza pe mine”. Frumos! Apelurile catre organele competente nu au avut niciun rezultat. Concluzia: M-am ales cu masina defecta, gaura in buget, nervi si vacanta distrusa si mai mult de atat…nu intereseaza pe nimeni. Am toate dovezile, bonul fiscal, factura serviciilor mecanicului, inclusiv motorina de proasta calitate cumparata de la Mol”, a declarat barbatul pentru Cancan.ro, site-ul numarul din Romania.

„Pagubele materiale sunt semnificative”

Service-ul auto la care si-a dus masina a confirmat defectiunea pe care o avea autoturismul. „In prezent masina mea se afla in service. Pagubele materiale fiind semnificative, mai mult de atat, benzinariile din judetul Constanta se pare ca au o reputatie proasta in ceea ce priveste calitatea combustibililor. Nu sunt singurul patit”, a mai spus barbatul.

Benzinaria Mol a fost contactata de Cancan.ro, dar inca nu a oferit un punct de vedere. 
 

Adauga un comentariu