Eveniment-Social

Un barbat va ramane nenorocit pe viata, dupa ce lucrat in Duminica Floriilor

Publicat: 25 apr. 2016
1

Elicopterul SMURD a fost solicitat la locuinta unui barbat din orasul Harlau, dupa ce s-a accidentat grav. Vasile P., in varsta de 48 ani, a fost transportat initial la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, dupa care a fost transferat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie). Barbatul a cazut de pe casa, de la o inaltime de 4 metri. In Duminica Floriilor, acesta s-a urcat pe acoperisul casei, pentru a face niste reparatii. La un moment dat, barbatul a alunecat si a cazut, lovindu-se puternic la cap.

„Pacientul a suferit un traumatism cervical grav. Exista suspicine si de sectiune medulara completa cervicala. De asemenea, pacientul se afla in soc neurogen, adica insuficienta cardiocirculatorie instalata ca urmare a leziunilor neurologice grave. Pacientul are si tetrapareza, deficit motor ale membrelor inferioare si superioare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Prognosticul medicilor privind evolutia starii de sanatate a pacientului este rezervat, deoarece un traumatism de coloana cervicala poate evolua spre deces.

Comentarii
  • Fals! Nu „va ramane nenorocit pentru ca a lucrat”, ci pentru ca a cazut de pe casa. Cum zice si antecomentatorul, o minima asigurare cu o franghie, ar fi prevenit caderea. Nu toata lumea vede munca in unele zile de „sarbatoare” ca pe o pedeapsa. Doar puturosii care cauta scuze pentru a sta la tv, mancand seminte, in timp ce se plang cui vrea sa auda cat de grea e viata.

  • cata prostie,cica a lucrat in duminica floriilor si de aia a cazut,puteti sa lucrati in orice duminica,nu va fie teama,DUMNEZEU a spus ca duminica este prima zii a saptamanii,e valabil si cu celelalte sarbatori care sunt instituite de biserica,DUMNEZEU a binecuvantat si sfintit o singura zi din saptamana,cel care isi doreste o va afla citind singura carte care arata adevarul ,,,,BIBLIA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Adauga un comentariu