Local

Un bătrân a murit în urma unui incendiu în cartierul Alexandru cel Bun din Iași – EXCLUSIV

Publicat: 03 mart. 2021
Un bătrân a murit în urma unui incendiu în cartierul Alexandru din Iași
Un bătrân a murit în urma unui incendiu în cartierul Alexandru din Iași

Dimineaţa tragică la Iași. Un bătrân a murit după ce apartamentul în care stătea a luat foc. În pofida intervenţiei rapide a pompierilor şi a echipajelor de prim ajutor, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

În cursul dimineţii de miercuri, 3 martie 2021, în cartierul Alexandru un apartament a luat foc. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri iar aceştia au extras din apartament un bărbat în vârstă de 71 de ani care era inconştient.

Un apartament din cartierul Alexandru cel Bun a luat foc iar un bătrân a murit

În ziua de 3 martie 2021, în jurul orei 04.57 în cartierul Alexandru din Iași un apartament a luat foc. În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului s-au deplasat două echipaje ale pompierilor, un echipaj de pri ajutor dar şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). A fost confirmată o victimă, un bărbat în jur de 71 de ani care a fost extras din apartament. Acesta era inconştient şi era intoxicat cu fum. După o oră de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat.

” La ora 04.57 a fost anunţat un incendiu într-un apartament cu posibilă victimă în cartierul Alexandru cel Bun din municipiul Iași. La fața locului au intervent două echipaje ale pompierilor SMURD, un echipaj de prim ajutor dar şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă. A fost confirmată o victimă. Vorbim despre un bărbat de aproximativ 71 de ani. Victima a fost extrasă din locuinţa dar era inconştient. Acesta a suferit o intoxicaţie cu fum. În urma resuscitărilor, la ora 05.55 s-a declarat decesul” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Tot în cursul dimineții de 3 martie 2021, în localitatea Răducăneni din județul Iași a mai avut loc o tragedie. Un bărbat cu dizabilități a fost găsit carbonizat în propria locuință. In pofida rapidității cu care au intervenit pompierii SMURD dar și un echipaj de prim ajutor, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

Adauga un comentariu