Magazin

Un batran bolnav de cancer a sunat disperat la politie. Ramai socat cand vezi ce a cerut – FOTO, VIDEO

Publicat: 15 mai 2015
Un batran in varsta de 81 de ani, bolnav de cancer, a sunat la politie dupa ce a fost externat din spital, unde a stat internat cateva luni. Batranul, imobilizat in scaun cu rotile si slabit de boala, a constatat cu stupoare ca nu mai avea nimic de mancare in frigider. A rabdat de foame cateva zile, insa cand a cedat a apelat la ajutorul politiei. 
„Am nevoie sa se duca cineva la magazin sa-mi aduca ceva de mancare pentru ca am nevoie sa mananc. Va rog sa ma ajutati. Eu nu pot sa fac nimic, nu pot merge nicaieri, nu ma pot ridica din scaun”, a spus baranul. Dispecerul, Marilyn Hinson, a facut mai mult decat s-ar fi asteptat cineva. S-a deplasat personal la magazin si, cu ajutorul unor politisti care patrulau in cartierul batranului, i-a adus mancarea la usa.
„Era flamand. Am flamanzit si eu si nu suport sa vad pe cineva ca moare de foame”, a spus Marilyn. Dispecerul i-a pregatit batranului mai multe portii de mancare si i-a umplut bucataria cu popcorn, varza, conserve de fasole, suc de rosii si bauturi racoritoare. Mai mult, pensionarul va fi vizitat acasa de o asistenta medicala, de doua ori pe saptamana.


loading...

Adauga un comentariu