Eveniment-Social

Un batrin a lesinat cu fata in propriile fecale

Publicat: 08 apr. 1999

•Neculai Necula fusese la Policlinica nr.1 pentru a-si reface proteza care se rosese si a facut criza de hipoglicemie in closetul de vizavi •El a fost reanimat de niste studenti

Ieri, in jurul orei 10.30, in WC-ul public din fata Policlinicii nr.1 din Piata Independentei s-a petrecut o drama care a scandalizat toata lumea aflata in statia de troleibuz. Un batrinel a lesinat, dupa ce-si facuse nevoile, in propriile fecale.

Neculai Necula
, 80 ani, din Iasi, cartier Tatarasi, a venit de dimineata la cabinetul stomatologic din policlinica pentru a-si reface proteza, care se rosese odata cu trecerea timpului. Batrinelul nu mincase nimic pentru a se putea lucra la dantura. Din aceasta cauza, la un moment dat l-a apucat pintecaraia, Neculai Necula parasind in fuga cabinetul stomatologic. El s-a oprit in closetul de vizavi si, neapucind sa plateasca, a intrat intr-una din cusete, usurindu-se in voie.

Din cauza vitezei si a virstei, Neculai nu a mai nimerit sa-si faca nevoile in gaura WC-ului, ci a facut alaturi. O criza de hipoglicemie l-a facut insa sa lesine exact cu fata in propriile fecale. Dupa citva timp, casiera de la closet, ingrijorata ca nu mai apare mosnegutul a batut la usa cusetei si, neauzind nici un sunet, a inceput sa tipe ca din gura de sarpe. Sunetele femeii au alertat un grup de studenti care au sarit imediat pentru a acorda primul ajutor.

Usa cusetei a sarit cit colo si o imagine de cosmar a intimpinat pe tineri. Neculai Necula zacea cu fata intr-un morman de fecale, batrinul parind neinsufletit. Unul dintre studenti si-a luat inima-n dinti si a intors mosneagul care, a scos primul geamat. Bucurosi, baietii au reusit in scurt timp sa-l reanimeze pe Necula. Pentru a-i inlatura greturile studentii au cumparat o varza murata din piata si i-au dat-o sa manince. Cind a iesit in strada, grupul de oamenia ramas stupefiat cum toti trecatorii strimbau din nas si grabeau pasul.

Cei ce asteptau in statia de troleibuz au plecat care incotro terorizati de mirosul pestilential. Studentii care l-au trezit la viata pe batrin l-au ajutat sa ajunga cu bine in apartamentul sau din Tatarasi si sa intre direct in baie. loading...

Adauga un comentariu