National

Un bolnav a fost ranit, dupa ce o bucata mare din tavanul salonului i-a cazut in cap

Publicat: 19 ian. 2012
Un barbat in varsta de 57 de ani internat in Spitalul Judetean din Craiova a fost ranit dupa ce o bucata de tencuiala din tavanul salonului s-a desprins.
Constantin Puiu sustine ca, cel mai probabil, bucata de tencuiala s-a desprins din cauza lucrarilor de modernizare care se fac cu etaj mai sus, la Clinica de Obstetrica-Ginecologie „Bine ca nu am patit ceva mai rau. Eu sunt operat de prostata si stau mai mult la pat. Cand am vazut ca se desprinde bucata de tencuiala am incercat sa ma feresc, iar astfel nu am fost ranit grav. Nu este normal ce s-a intamplat, dar asta este. Ce pot sa fac eu acuma ? Am fost curatat aici unde am ranile si asta este”,a  spus barbatul pentru Adevarul de Craiova.
Conducerea Spitalului Judetean din Craiova sustine ca in acest moment starea pacientului este buna. Constantin Puiu nu a suferit decat o excoriatie. Reprezentantii institutiei au mai declarat ca de vina pentru tot ce s-a intamplat nu sunt decat angajatii firmei  care executa lucrarile la etajul superior. Acestia ar fi trebuit sa isi masurile necesare sa nu se intample astfel de accidente.


loading...

Adauga un comentariu