Local

Un boxer cunoscut, săgeata clanului Corduneanu a fost reţinut aseară de poliţişti la Iaşi! Ionuţ Buhan a băgat în spital un tânăr după o bătaie sângeroasă (EXCLUSIV) FOTO, VIDEO

Publicat: 14 aug. 2020
Săgeata clanului Corduneanu a fost reţinut aseară de poliţişti la Iaşi! Ionuţ Buhan în spital un tânăr după o bătaie sângeroasă
Săgeata clanului Corduneanu a fost reţinut aseară de poliţişti la Iaşi! Ionuţ Buhan în spital un tânăr după o bătaie sângeroasă

Un boxer cunoscut, săgeata clanului Corduneanu, a fost reţinut în cursul serii de 13 august 2020 de poliţiştii din Iaşi. Ionuţ Bugan, fost sportiv de performanţă a băgat în spital un tânăr. Tânărul se afla în stare gravă şi are probleme mari cu ficatul.

Ionuţ Buhan, fost boxer de performanţă şi săgeata clanului Corduneanu, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din Iaşi l-au reţinut în cursul serii trecute pe Ionuț Buhan. Conform detaliilor EXCLUSIVE deţinute de reporterii BZI.RO, se pare că tânărul este unul dintre protagoniştii scenelor violente din urmă cu câteva zile. Acesta l-ar fi lovit pe un tânăr în zona ficatului, iar victima are organul grav afectat.

” Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 9 august a.c., mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal pe raza municipiului Iași, iar în cadrul altercației două grupuri formate din trei, respectiv doi tineri s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele care ar fi fost implicate în scandal, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august a.c., doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 14 august a.c., cei doi tineri vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.” se arată în comunicat.

Ce s-a întâmplat în urma cu câteva zile

Două grupări rivale și-au dat întâlnire în zona Ciric și s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mai mulți petrecăreți se aflau în zona lacului Veneția. Conflictul a izbucnit, se pare, între doi tineri din grupări rivale și a degenerat în scurt timp

Bătaie sângeroasă la Iași. În noaptea de sâmbătă spre duminică, două grupări rivale s-au bătut mai ceva ca în filme. Totul a început spre dimineață, când doi tineri din grupări diferite au făcut un schimb de replici mai acide. De aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au lovit reciproc, iar prietenii acestora nu au stat prea mult pe gânduri și au intervenit. Fiecare a pus mâna pe ce a apucat, bâte, cuțite și pietre. În scurt timp în zona lacului Veneția, în plină stradă, a izbucnit o bătaie generală.

Indivizii din cele două grupări rivale s-au bătut cu bâtele în plină stradă

Peste 20 de tineri s-au bătut până când unii dintre ei au rămas întinși pe jos. În tot acest timp, mai mulți martori au asistat la scandal fără să intervină. Abia spre final s-a sunat la numărul unic de urgențe 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz pentru a vedea cum s-a ajuns la un asemenea incident. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tinerii care s-au luat la bătaie fac parte din două grupări rivale. Una dintre grupări ar fi formată din indivizi care nu sunt străini de problemele cu legea și își fac veacul prin zona Păcurari, iar alta este formată din indivizi întorși recent în țară din străinătate. Și cei din urmă fac parte cam din aceeași categorie. Sunt la fel de certați cu legea. VIDEO AICI

Comentarii
  • Vreo 20 ani iar prinde bine ,,,,dar acusi apare un domn judecator cu salariu imens cu o viitoare pensie si mai mare care ghici ce face ,,,,,stie toata lumea,,,,,,sa va dea domnul dupa fapta voua si la toata familia daca ati corecti sa aveti parte daca nu domnul sa nu aiba mila

  • Săgeata lui Bodo ați confundat oameni buhan a fost lachit de corduneni au făcut pipi pe el și a pupat picioarele la spovedanie

  • Am un cuc de doi centimetri cu care vreau sa l fut pe boxerul asta pentru ca e si el taranete care vrea afirmare in Iasi. Clanul Cioate e cel mai tare santem tarani si nu ne doare.

  • Daca nu sa intervine cum trebuie, prin pedeapse mari cu inchisoare, va fi vai de noi! In baza militiei sintem mincati, cam toti au proptele printre militieni! Multi se lauda cu relatiile care le au cu gaborii!

  • Ce boxer a fost ,ce performanța are acest băiat ….asociați tot felul de derbedei cu sportul de contact ,sa va fie Rușine ! Și de ce nu specificați locația unde sa întâmplat incidentul ( Tiki Village ) ca acolo se întâmpla frecvent asemenea scandaluri și nimeni nu ia măsuri ! Schimbați paza aia de 2 bani .

  • Lăchit de Corduneanu și alte din acest categorie. Voi trăiți în anii ’80 mai flăcăi. Ce filme proaste pot să aibă unii.. ăștia trăiesc pe altă lume. Ei nu au evoluat de nivelul claselor primare și se comportă și își trăiesc viața ca atare. După ce o sa muriți și o să vă reîncarnați in oameni poate o sa înțelegeți și voi ceva din viața/societatea ăsta..

  • O stire pe cat se poate de neadevărată. Nu sunt de acord cu astfel de fapte care nu duc la bune , dar și ăstora din presă ce le mai place sa exagereze. Omul asta nu a avut niciodată ceva de împărțit cu familia Corduneanu. Nici nu s-au certat si nici prieteni nu au fost.

  • Adevărul e : ….că a băga cuculețul in fundul altui băiat e un lucru de o mare onoare și demnitate umană. Vai de capul vostru sunteți o adunătură de prosti flamanzi nimic mai mult. Mai devreme sau mai târziu veți dispărea în ceata.

  • Din câte știu și se mai aude printre băieți ii cam suge mulți pula la om sa înțeleg ca asta e cauza care va face sa vb urat la adresa lui așa este frustraților???

Adauga un comentariu