Diverse

Un caine a fugit de-acasa pentru a alerga la un maraton de oameni. A incheiat cursa pe locul 7 VIDEO

Publicat: 01 nov. 2017
      Ludivine, o catelusa de doi ani, a alergat peste 20 de kilometri, intr-o cursa pentru oameni. Animalul, care a fugit de acasa fara ca stapanii sa isi dea seama, a terminat, spre uimirea tuturor, pe a saptea pozitie.
Ludivine a fost lasata libera de stapanii ei, pentru a se juca. Ogarul, destul de lenes de obicei, obisnuieste sa mai dispara din cand in cand, dar se intoarce de fiecare data. Acum insa, in explorarile sale, catelul a dat peste oamenii stransi pentru a alerga la un semimaraton caritabil. Incantat, animalul a asteptat la linia de start si a alergat alaturi de sportivi zeci de kilometri.
„A fost plecata putin, dar nu mi-am facut probleme. Apoi un coleg mi-a trimis o poza cu cainele si medalia sa si un mesaj ca Ludivine a terminat a saptea la semimaraton”, spune proprietara cainelui.
Ludivine a fost in frunte aproape toata cursa, insa la un moment dat atentia i-a fost distrasa. „Pe cat de grozav este locul al saptelea, am aflat ca se putea descurca mai bine, daca nu ar fi atacat un iepure mort de pe marginea drumului, daca nu ar fi sarit, in mod ciudat, la un catar si la niste magari de pe traseu”, transmite Fox News.


loading...

Adauga un comentariu