Eveniment-Social

Un candidat la parlamentare si-a imbolnavit alegatorii – FOTO

Publicat: 31 oct. 2012

@ Candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu la functia de deputat in colegiul Nicolina a oferit bauturi racoritoare expirate celor care au participat la o intalnire la Casa Sindicatelor

In urma cu aproximativ doua saptamani, un candidat la alegerile parlamentare din Iasi si-a facut campanie in colegiul sau oferind produse expirate celor prezenti la intalnire. Viorel Blajut, candidat din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD) la functia de deputat, a organizat o intalnire cu iesenii la Casa Sindicatelor pentru a afla ce solicitari au iesenii din cartierele Nicolina, Tutora sau Podu Ros. Si pentru a nu-i lasa pe oameni flamanzi si insetati, Blajut a adus cateva fursecuri, prajituri, biscuiti si bineinteles, sucuri. Numai ca bauturile erau expirate. Pozele alaturate reprezinta dovada actiunii candidatului PP-DD la parlamentare. Si asta nu a fost tot. Blajut i-a momit cu mita electorala pe cei care il vor vota la alegerile parlamentare. Concret, iesenii din Nicolina sunt atrasi cu premii religioase pentru a-i aduce voturi afaceristului plantat pe listele PP-DD. In semn de recompensa, Blajut ofera cateva premii care la prima vedere sunt atractive: premiul I consta intr-o excurise la Ierusalim, la Mormantul Sfant, in timp ce pentru locul II se ofera un pelerinaj in Grecia la Biserica Sf. Nectarie, Sf. Dumitru si Sf. Parascheva. Premiul III consta in 70 de excursii la mormantul parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop (judetul Hunedoara) si la mormantul parintelui Ioan de la Manastirea Recea (judetul Mures). Ca mentiuni, se ofera si 3590 de excursii la manastirile din judetul Neamt. Oare de ce foloseste Blajut religia pentru a se lansa in campania electorala?

Comentarii
  • Am baut si eu suc de la Sindicate si nu m-am imbolnavit. Dupa cum se vede si pe eticheta nu era expirat.Aveti o placere sa aruncati cu noroi in cei care vor sa faca ceva pentru oameni.
    Domnule Blajut, nu va lasati intimidat de rautatile unora. Mult succes!!

  • PENTRUCA LUMEA ESTE CU UN NIVEL DE CULTURA SCAZUT,SI CA O ALTERNATIVA LA SARACIEA CRUNTA IN CARE SE ZBAT MAJORITATEA.CEL PUTIN ASTA,CANDIDATUL II V-A DUCE PE NAIVI IN EXCURSII CA NU AU BANI SI ISI SPUN CA NU CONTEAZA VOTUL DACA VEDE CEVA GRATIS.DAR POPA DE LA MITROPOLIE LA LUAT IN EXCURSIE LA MORMANTUL SFANT PE CEL MAI CALICPORC DIN IASI.ESTE VORBA DE simirad.asta pe banii enoriasilor a fost plimbat.

    • „…candidatul ii v-a duce…”! Corect:”…candidatul ii va duce…”! Valahule, ai fost la scoala? Daca ai fost, mai du-te odata, ca nu a fost de ajuns.

  • Bine dragii mei jurnalisti dar pozele aratate de dumneavoastra puteau fi facute oriunde, poate chiar si la sediul dumneavoastra. Cine e bolnav? In stirea asta e clar atac la persoana fara probe concludente! Si nici macar nu le vad exprirate, ca stirea o dati pe * nov asta e treaba dumneavoastra! Dupa doua saptamani in care nimeni nu a fost bolnav sau nu a spus nimic mi se pare tare ciudat si cam tarziu de dat asemenea stire. Niste ziaristi profesionisti, capabili si corecti nu ar face niciodata o asemenea ”fituica” de stire.

  • BAI PAVELESCULE AI BAUT SUC EXPIRAT DE LA BLAJUT SI TE-AI ***** VERDE? NEMRNICULE. UNDE SE VEDE PE ETICHETA TA DE RAHAT TERMENUL DE VALABILITATE? AI FACUT POZELE LA TINE IN BAIE? DA-TI DEMISIA CA NU ESTI UN BUN ZIARIST.

  • Dar de mancarea expirata si veche adusa la biserica si care se da de pomana oamenilor care participa la slujba cine raspunde?Si colacii sunt vechi si iti rupi dintii in ei.Babele spun ca daca e de pomana trebuie sa dai mancarea cea mai rea.Numai ca te imbolnavesti.

Adauga un comentariu