Magazin

Un celebru cantaret, gest IMPRESIONANT. Vezi ce a facut!

Publicat: 10 iul. 2013
1

Este unul din cei mai celebri cantareti din lume, dar nu a uitat de unde a plecat. Astfel, Jon Bon Jovi a facut un gest impresionant pentru victimele uraganului Sandy, care a facut pagube serioase in Statele Unite, Jamaica, Haiti, Cuba, Bahamas si Republica Dominicana la sfarsitul lui octombrie 2012. Acesta le-a donat sinistratilor din statul New Jersey, unul dintre cele mai afectate, fabuloasa suma de un milion de dolari. Fapta buna a solistului de peste Ocean ar putea fi luata ca exemplu si de bogatanii de la noi, care nu se ingramadesc sa ofere ajutor financiar cand calamitatile lovesc Romania.

Jon Bon Jovi a donat suma de un milion de dolari cetatenilor din statul New Jersey, unul dintre cele mai afectate de urganul Sandy, care a maturat coasta de Est a Statelor Unite ale Americii. Artistul s-a simtit solidar cu victimele ciclonului distrugator, fiind originar din orasul Sayreville, care se afla in New Jersey.

In cadrul unei intalniri cu guvernatorul Chris Christie, la care au participat si jurnalistii, Bon Jovi si sotia sa, Dorothea, i-au incredintat acestuia suma colosala, pentru ajutorarea victimelor catastrofei.

Uraganul Sandy a fost un masiv ciclon tropical de sezon tarziu care a afectat Jamaica, Cuba, Bahamas, Haiti, Republica Dominicana si Statele Unite ale Americii, la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut. A provocat pagube insemnate pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii si Canada de Est. Este considerat cel mai costisitor uragan din istoria recenta, depasind pagubele provocate de Katrina, din 2005, si Irene, din 2011. Pagubele au fost atat materiale, cat si costuri suplimentare legate de anularea curselor aeriene si a altor activitati curente.  S-au inregistrat cel putin 110 de pierderi de vieti omenesti in SUA, Canada si Caraibe.

Adauga un comentariu