Magazin

Un celebru regizor de la Hollywood a renuntat la TOATA averea lui si s-a mutat intr-o RULOTA

Publicat: 07 mai 2013
1

Este printre cei mai cunoscuti regizori de la Hollywood si a castigat milioane de doalri pentru filmele facute pana acum, printre care se nuamra si Ace Ventura: Pet Detective, Patch Adams si Bruce Almighty. Tom Shadyac a decis sa faca o schimbare dramatica in viata lui si a renuntat la toata averea, pentru a se muta intr-un parc de rulote din Malibu.

Acesta a renuntat la o vila impozanta din Pasadena, dar si la avionul sau privat, dupa ce, in anul 2007 a avut un accident. „Cred ca am fost in cea mai rea perioada din viata mea atunci cand „le-am avut pe toate”. Ma luam dupa normele sociale impuse de bogati, dar eu nu aveam nevoie de asta. Daca stai sa te gandesti, o ora de zbor cu avionul privat costa in jur de 44.000 de dolari. Sunt oameni care nu castiga atat nici macar intr-un an”, a spus Tom Shadyac.

Acum, o mare parte din averea sa a fost donata mai multor organizatii de caritate care lupta impotriva saraciei, pentru protejarea mediului sau a animalelor. „Acum, cu cat dau mai mult cu atat ma simt mai bogat. Pentru toate lucrurile la care am renuntat am primit foarte multe in schimb. Sunt foarte fericit ca am avut oportunitatea de a avea o familie care ma iubeste si ma sustine si ca fac parte din ceva”, a mai spus regizorul.

Comentarii
  • toata stima si respectul..ai nostri bastani cand vor face rand pentru astfel de gesturi??si nu neaparat sa traiasca intr-o rulota..un apartament cu 2-3 camere le-ar fi suficiente….

Adauga un comentariu