Local

Un colegiu din Iasi isi scoate la licitatie cantina

Publicat: 29 aug. 2014

Colegiul TehnicDimitrie Leonida” din Iasi organizeaza o licitatie in ziua de 4 septembrie 2014, de la ora 10:00, la sediul unitatii din bulevardul Socola, in cadrul careia urmeaza sa fie inchiriat un spatiu de 350 mp, constand in etajul cantinei institutiei de invatamant preuniversitar. Caietul de sarcini se gaseste la casieria unitatii, iar termenul limita de depunere a actelor este 3 septembrie 2014, ora 15:00. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul unitatii. 

Citeste si Scoala de vanzare la Iasi loading...

Comentarii
  • Deci,care este scopul pentru care se fac investitii din bani publici la acest liceu in timp ce la altele care au elevi si au nevoie cu-adevarat de investitii nu se pot face?

    • Oana ce investitii? La Energetic s-au facut investitii fara cap, au bagat tot caminul in reabilitare si la jumatatea lucrarilor au ramas fara bani, in loc sa se faca cate jumatate de camin, iar din cealalata jumatate functionala sa se adune bani pentru continuarea reabilitarii. Acum vor sa inchirieze cantina si sa obtina bani pentru continuarea lucrarilor. Alte licee au fost mult mai preferentiale in primirea fondurilor. Nu doar liceele de elita ale iasului ( National, Eminescu, Negruzzi, etc…) functioneaza si au elevi, mai au elevi si liceele tehnologice din bularga si produc muncitorii care mentin economia. Muncitorii nu filozofii mentin economia, fii de tarani si de oameni saraci care studiaza la mult hulitele licee din bularga produc banii nu lichelele bogatasilor „filozofii” iasului produc pentru economie, pentru pensia bunicilor.

Adauga un comentariu