Eveniment-Social

Un consilier judetean candideaza la Primaria Targu Frumos

Publicat: 20 apr. 2011

Consilierul judetean Gheorghe Baltag va candida la functia de primar al orasului Targu Frumos. El a decis sa-si depuna candidatura pentru sefia primariei din Targu Frumos dupa ce s-a consultat cu mai multi cetateni. In prezent, aceasta este condusa de liberalul Gheorghe Tataru, primar aflat la al treilea mandat. „La recomandarea mai multor cetateni din orasul Targu Frumos am decis sa candidez la functia de primar. Imi doresc sa obtin aceasta functie pentru a schimba fata orasului. Oamenii de aici au nevoie de o schimbare, orasului ii trebuie un plus de sustinere. Sper sa atrag cat mai multe fonduri pentru oras, infrastructura trebuie modernizata, cladirile trebuie reabilitate, iar oamenii au nevoie de cat mai multe locuri de munca”, a sustinut Gheorghe Baltag.loading...

Comentarii
 • FOARTE BINE PLEACA UN GHEORGHITA VINE ALT GHEORGHITA ,PLEACA UN MILITIAN VINE UN ALT MILITIAN .CQANDIDEAZA DIN PARTEA CUI? LUI GHIORGHITA 2 IA PLACUT NUMAI POSTUAR CALDE DAR EL SA STEA LA UMBRA .AM IMPRESIA CA A PRINS GUSTUL DE CONDUCERE DE-LA NEVASTASA ACUM GHEORGHUTA ESTE DOMINAT IN FAMILIE SI CU OCAZIA DEPUNERII CANDIDATURI DE PRIMAR DORESTE MULT SA REVINA LA CONDUCERE IN FAMILIE,NICI DECUM LA PRIMARIA ORASULUI.GHEORGHITA STAI LINISTIT PE POD ACOLO LA MAXIM.

 • mare curva de om mai esti mai baltag tu crezi ca poti sa candidezi in locul meu la functia de primar sati iase din cap pentru ca pe mine ma sustine bulgaru cu toti oameni de afacere din tg frumos cum ar fi ciobanu todirel echimov vatamanu ca doar au cotizat la buzunarelul lui bulbaru

 • Cred ca i se scutura zdravan acaunul in PDL,asa a plecat si din celalalt partid,probabil mai prinde si acum niste fraieri care sa munceasca pt el.Oare ce parere are miron ca a consilier judeteaninvestit in el sa iasa

 • Turturel invata sa scrii ,dupa aia mai vorbim . Lasa-l pe colotin ,nu-i mai ridica moralul,ca-i un prostut saracu si nu se prinde ca radeti de el .Oameni de afaceri in acest oras sunt alti:PADURARU DELA ABATOR,ALUPULUI DELA GICARS,SATA DELA AZDUGA,SANDRU DELA MARIALILI SI CEI DIN COLHOZUL COOMPERATIVEI DE CONSUM. LUCACENCO ,GAVRILENCO,STIRBENCO,APINTILESI CARE-L PUPA-N CUR PE TATARU SI TIGANI CARE FAC CHETA IN FIECARE ZI SI URCA CATRE PRIMARIE BIROUL NR 1.

 • Nu mi-am dat numele în acest comentariu pentru că îl las pe Baltag să ghicească cine sunt pentru că am fost colegi de serviciu in poliţie. Oameni buni, acest speciment de om ,face parte din categoriia cea mai de jos a societăţii,tare aş fi curios să-i ştiu pe cetăţenii care l-au sfătuit să candideze la funcţia de primar,pentru că mă tem că toţi sunt nişte scursuri care probabil au nevoie de ceva de la dânsul şi îi cântă in strună pentru a obţine ce vor.Cine nu-l ştie pe Baltag,că este un nenorocit atât el cât şi beţiva de nevastăsa care dormea beată prin closeturi iar acum este mare directoare.Cum credeţi că a ajuns director această pocitanie analfabetă păroasă,decât codoşindu-i pe colegii ei.Dar să ne ocupăm de Gheorghe prostul satului care se vrea primar,această pocitanie cu gâtul gros şi fălcile ca de porc,cât a fost poliţist n-a făcut altceva de cât să-i pupe în fund pe colegii lui, codoşându-i pe la şefi iar el ca un bandit stătea la drumul mare şi vămuia tot ce trecea pe şosea ca să-şi facă ditamai casa şi să-şi poată trata păroasa la dezalcolizare la Socola.Eu am fost unul din cei care l-am cunoscut foarte bine,acest om nu ştie altceva decât să inventeze orice despre oricine,calcă pe cadavre să ajungă sus,toţi din jurul lui sunt nişte hoţi,numai el este cinstitul cinstiţilor.Am foarte multe să vă spun despre acest om nesimţit şi familia lui ,dar mă opresc aici pentru că eu cred că această candidatură la postul de primara lui Baltag este o glumă proastă înainte de Paşte.

 • Anonimule,mare dreptate ai despre această familie de doi bani,un parvenit de la Valea Seacă care bărfeşte mai mult ca o ţaţă pe toată lumea şî o beţivă care se barbereşte cu aere de intelectual.Dar acolo la Scoala Specială nu trebuie să ai şcoală multă acolo trebuie să fii tu în primul rând un bun executant şi să-ţi baţi joc de ceilanţi.Cât despre Gheorghe papagalul o să ajungă primar cum a eşit în 2008 Păpuşoiu cu patru voturi.Stau şi mă gândesc cum acest măscărici se visează primar cănd el are 6
  8 clase şi incă 2 ani şcoală de miliţieni unde pe timpuri erau racolaţi numai jigodiile care aveau darul pârâtului a pupatului în fund şi deaceia el nu a putut să se debaraseze de acest obicei şi are grija a toată lumea.Întâmplător am stat la o petrecere cu familia Baltag la masă,nu a făcut altceva decât să-l bârfească pe socrul mic, pentru care m-am mirat ştiindu-i prieteni şi vorbind despre multe alte persoane pe care nu le cunoşteam .Atunci mi-am dat seama despre caracterul acestui om şi mi-am zis ca nu mi-aş dori să am asenenea prieteni sau cunoştinţe,iar acum să citesc că vrea primar,vai de noi dacă ajung toţi mojicii în asemenea funcţii.

 • Stimaţi cetăţeni ai oraşului Tg.Frumos, pun o întrebare opiniei publice:
  Oare această localitate nu are o persoană responsabilă care sa reprezinte interesele cetăţenilor ?
  Oare nu v-aţi săturat de miliţieni Baltag şi Tătaru au fost torţionari, oare merită să conducă un oraş de 12.000 de suflete?
  Sunt convins că în acest oraş se mai află oameni de onoare, care nu au luat niciodată şpagă şi care trebuie să aibă curajul să iasă la suprafaţă. Ar trebui să ne rugăm în această zi sfântă şi în următoarele la Mântuitorul Nostru Isus Hristos să ne scape urbea de miliţieni. JOS MILITIA……

 • De ce va luati de dl Baltag mai oameni buni? Dvs stiti ca el munceste si Duminicile? face o noua organizare pentru Partidul Conservator, merge la primarie si-i barfeste pe toti primarului, racoleaza si propune diverse oamenilor din oras, etc. Problema e , ca, nu va candida decat sa-l ajute eventual pe primarul in functie si sa se retraga la momentul oportun. Imi pare rau dupa el totusi ca pleaca din PDL si nu mai are cine sa-mi raporteze tot ce fac baietii si fetele mele la Targu Frumos! Oricum succes! Prietenul la nevoie se cunoaste!

 • Bai oameni buni ,nui mai bagati in seama lasatii sa-se duca dracului amandoi.Sunt niste oameni de nimic,niste ******* ,rapandule unul cu ochi de broscoi iar celalant cu ochi de hiena.DOUA JAVRE.

 • Un infractor securist, ca asta e, candideaza la primaria orasului?!…hm, nu-i ajunge ca si-a pus proasta la centru „directoare”, prin metodele securiste invatate la scoala portocalie a PDL-ului?! Dar in ziua de azi toti incompetentii si lingaii au vise de marire! Sa le dea D-zeu dupa „sufletul” lor!

 • #157991 PENTRU TURTUREL | 21-04-2011 11:14:17 |
  Turturel invata sa scrii ,dupa aia mai vorbim . Lasa-l pe colotin ,nu-i mai ridica moralul,ca-i un prostut saracu si nu se prinde ca radeti de el .Oameni de afaceri in acest oras sunt alti:PADURARU DELA ABATOR,ALUPULUI DELA GICARS,SATA DELA AZDUGA,SANDRU DELA MARIALILI SI CEI DIN COLHOZUL COOMPERATIVEI DE CONSUM. LUCACENCO ,GAVRILENCO,STIRBENCO,APINTILESI CARE-L PUPA-N CUR PE TATARU SI TIGANI CARE FAC CHETA IN FIECARE ZI SI URCA CATRE PRIMARIE BIROUL NR 1.”

  Nu ma pot abtine sa nu iti dau o replica, mai individule!Bine ca esti tu destept si stai si privesti in curtea altora inainte sa iti faci curat intr-a ta.

 • #157991 PENTRU TURTUREL | 21-04-2011 11:14:17 |
  Turturel invata sa scrii ,dupa aia mai vorbim . Lasa-l pe colotin ,nu-i mai ridica moralul,ca-i un prostut saracu si nu se prinde ca radeti de el .Oameni de afaceri in acest oras sunt alti:PADURARU DELA ABATOR,ALUPULUI DELA GICARS,SATA DELA AZDUGA,SANDRU DELA MARIALILI SI CEI DIN COLHOZUL COOMPERATIVEI DE CONSUM. LUCACENCO ,GAVRILENCO,STIRBENCO,APINTILESI CARE-L PUPA-N CUR PE TATARU SI TIGANI CARE FAC CHETA IN FIECARE ZI SI URCA CATRE PRIMARIE BIROUL NR 1.”

  Nu ma pot abtine sa nu iti dau o replica, mai individule!Bine ca esti tu destept si stai si privesti in curtea altora inainte sa iti faci curat intr-a ta.

 • Baltag, tu nu te uiti cum arati?Nu iti ajung excrocheriile care le ai facut pana acum?Cine esti tu de fapt, nu iti este rusine?dute la taranoaia ta , Vale Seaca cu tot cu betiva si aroganta ta de nevasta.Ai pus o intr-o functie , cat a ti dat,mai uitati va in oglinda , mai lasati va nasul in jos,aveti cam mari pretentii,nu uitati de unde a ti plecat ,de fapt a ti si uitat.Vreti sa faceti Tg de ras de tot?Dute si stai la strada…..si ia ti si ,,nevasta,,……vai ce caracter mizerabil mai aveti,

Adauga un comentariu