Actualitate

Un consilier PSD o acuză pe Clotilde Armand de manipulare: Astăzi a fost gălăgie mare prin bula useristă – DOCUMENT

Publicat: 22 iun. 2021
clotilde armand țipă
Clotilde Armand primarul USR al Sectorului 1

Consilierul general PSD, Adrian Vigheciu menţionează faptul că Ilie Bolojan și Clotilde Armand manipulează cetăţenii prin mai multe apariţii în mass media. Altfel spus, acesta publică un document referitor felul cum se încearcă acest lucru.

Intervenţia consilierului PSD are legătură cu războiul gunoaielor de la Sectorul 1 și aduce unele clarificări, conform lui, asupra sumelor plătite de locuitorii din sector.

Clotilde Armand manipulează cu ajutorul mass media situaţia de la Sectorul 1

Așadar, consilierul general PSD susţine că edilul USR-ist Clotilde Armand manipulează populaţia din Sectorul 1. Acesta susţine că fostul primar al Oradei ar încuraja monopolul pe gunoaie, existând diferenţe de contract dintre operatori:

„Despre ipocrizie și manipulare în problema gunoiului din Sectorul 1

Astăzi a fost gălăgie mare prin bula useristă. S-a cântat, s-a dansat și s-a chiuit ca la o mare victorie. Totul a plecat de la băgarea în seamă a Eminenței de la Oradea, domnul Ilie Bolojan, fost primar acolo și actual președinte al CJ Bihor. El a spus, pe scurt, că problema cu gunoiul din Sectorul 1 se poate rezolva fie prin rezilierea contractului, fie prin renegocierea lui. Și atât i-a trebuit madamei Clotilde și susținătorilor ei, care au început să ne fluture triumfător cu declarațiile Eminenței de la Bihor pe la nas.

Doar că, nu știu cum să vă spun, dar Oradea nu e nicidecum un exemplu în această privință, iar dacă ați picat în plasa lor, îmi pare rău pentru voi. Să le luăm pe rând.

(1) Doamna primar de la S1 spune că la Oradea gunoiul costă de peste 8 ori mai puțin decât în ograda domniei sale. Hai să facem un calcul simplu: în S1, taxa pe gunoi este ZERO. La Oradea, este (cel puțin!) 18 lei pe cap de locuitor (vom vedea imediat de ce „cel puțin” 😉 ). Asta înseamnă că societatea RER Vest încasează, anual, undeva la 10-12 milioane de euro de la locuitorii orașului Oradea. De aici deducem că, ați ghicit, doamna primar manipulează.

(2) Comparând situațiile de la București și de la Oradea, doamna primar de la S1 se plânge și se văicărește de mama focului că „Romprest are un comportament monopolist”. Ce a uitat domnia sa să ne spună este că acolo, sub nasul și privirea ascuțită a Eminenței Bolojan, locuitorii care nu au contract cu RER Vest plătesc mai mult decât ceilalți (27 lei față de 18 lei). Cu alte cuvinte, că la Oradea se încurajează monopolul prin practicarea diferențiată a tarifelor! Ce înseamnă asta, doamnă primar? Că mințiți poporul cu televizorul? Da, fix asta înseamnă.

Domnul Ilie Bolojan ne învață de la distanță să ne renegociem contractele

(3) Domnul Ilie Bolojan ne învață de la distanță să ne renegociem contractele din S1 și ne face morală publică, de ne e mai mare rușinea. Dar ia să vedem cum a renegociat Primăria Oradea tarifele de salubrizare chiar la începutul acestui an (aveți în comentarii ceva frumos). Sau poate domnul Bolojan chiar la asta se referea și a vrut să transmită un mesaj subliminal…? Nicușor, ai prins-o p-asta? Aport!

Hm? Ce ziceți? Ați plecat după fentă, precum bula useristo-liberală? Așa mă gândeam și eu. Mulțumim, doamna primar Clotilde! Mulțumim, Eminență Bolojan! Ne-ați demonstrat încă o dată de ce nu vă veți depăți niciodată condiția de avatare ale adevăraților băieți deștepți”, scrie consilierul general Adrian Vigheciu.

Războiul gunoaielor de la Sectorul 1 este fără sfârșit

Incă de la începutul preluării mandatului de edil, Clotilde Armand a început un război cu operatorul privat de salubritate Romprest. Aceasta susţinea faptul că operatorul privat are practici abuzive, în timp ce Romprest sutinea că Primăria Sectorului 1 nu i-a plătit mai multe facturi.

Ca urmare a războiului, singurii care au avut de suferit au fost bucureștenii care au fost nevoiţi să înoate printre munţii de gunoaie. Altfel spus, odată cu gunoaiele au apărut şi şobolanii. Sectorul 1 fiind invadate de rozătoare. Săturați de această situație, cetățenii au cerut demisia primarului. Altfel spus, aceștia au început deja o campanie de strângere de semnături pentru a putea organiza un referendum de demitere.

Adauga un comentariu