Local

Un controversat om de afaceri din Iasi a murit

Publicat: 24 mart. 2014
1

Sorin Varlan, fostul presedinte al Bursei Moldovei si unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din judet, a decedat in cursul zilei de ieri. Acesta a fost primul sef al SC Bursa Moldovei, infiintata in anul 2004.

Citeste si: Sorin Varlan se va mai imbogati cu peste 20 de mii de dolari

Problemele de sanatate ale fostului director au aparut in urma cu mai mult timp, acestea agravandu-se in ultima perioada. Fostul patron de la Bursa de Valori din Moldova a incercat sa se imbogateasca din mai multe afaceri, insa niciuna nu a fost profitabila. In anul 2004, au fost inchiriate 50 de microbuze de catre societatea comerciala Autobuzul SA de la SC Bursa Moldovei.

Citeste si: Sorin Varlan continua sa stoarca bugetul local de bani

Aceasta afacere nu i-a adus profituri frumusele in perioada in care era inca in functie, drept dovada ca dupa putin timp de la utilizarea microbuzelor pe traseele din Iasi, acestea au fost scoase din cauza ca fostul sef era acuzat de nerespectarea hotararilor de Consiliu Local. Problemele financiare ale lui Sorin Varlan au aparut cativa ani mai tarziu. In anul 2006, in perioada in care mai era in functie, si-a scos vila la vanzare pentru suma de 1,5 milioane de euro.

Citeste si: Varlan sugruma transportul local

Adauga un comentariu